Top

Rimadesio Aura Pocket Schuifdeur

  • Design schuifdeuren rimadesio aura glaze
  • Luxe glazen schuifdeur in de wand rimadesio vela
  • Design schuifdeuren rimadesio aura glaze 3
  • Design schuifdeuren rimadesio aura glaze 10
0,00


Moderne glazen pocketdeuren schuivend in de wand


Rimadesio Aura schuifdeurversie met verborgen mechanisme is voorzien van een gepatenteerde deurklink waarbij de schroeven aan het zicht ontnomen zijn. Uitgerust met  een vergrendelsysteem.
Aura heeft een frame van aluminium en is verder volledig vervaardigd van gelakt glas.
 
Het exclusieve gepatenteerde gegoten handvat wordt gekenmerkt door zijn gelakte glazen inzetstuk in dezelfde kleur als de deuren. Een brede selectie handvatten is beschikbaar om uw favoriete ontwerp te maken.
Aura deur, bedekt met gelakt glas met een dunne aluminium frame dat in toenemende mate in de muren versmelt. De perfect tweezijdige Aura is uitgerust met een opening in twee richtingen en een gepatenteerd magnetisch sluitsysteem dat niet zichtbaar is en waarvoor geen gewoon slot nodig is. Het exclusieve gepatenteerde gegoten handvat wordt gekenmerkt door zijn gelakte glazen inzetstuk in dezelfde kleur als de deuren. Een brede selectie handvatten is beschikbaar om uw favoriete ontwerp te maken
Aura, ontworpen door Giuseppe Bavuso, combineert strenge esthetiek met innovatieve functies. De deur sluit door middel van een nieuw en volkomen onzichtbaar magneetsysteem, zodat traditionele sloten niet nodig zijn. Hierdoor behoudt de deur zijn strakke en minimalistische uitstraling.
Rimadesio heeft de deuren voorzien van een geometrisch vormgegeven greep, met een front van gelakt glas, in dezelfde kleur als de deur.
Esthetisch hoogwaardig vanwege het toegepaste veiligheidsglas op een, in het vlak nagenoeg onzichtbaar aluminium frame.

Klik onderstaand voor details Aura:         Technische data - contact ons
       http://ecomm.original-bathrooms.co.uk/images/dwg.png DWG-tekeningen - contact ons

De deur en de greep kunnen ook worden geleverd in alle kleuren uit het Ecolorsystem van Rimadesio.Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst dan kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Wij werken op afspraak of komen langs op locatie.


Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over