Top

MDF Italia Yale down version

  • Mdf italia yale low version design banke


MDF ITALIA YALE DOWN VERSION

Design: J.M. Massaud

Fabrikant: MDF Italia

MDF Italia Yale down version.
De Yale fauteuils en sofa’s van MDF Italia zijn nu beschikbaar in een nieuwe lage versie met grote, ongelooflijk comfortabele kussens voorzien van een op de rand gestikte naad.
De collectie omvat nu drie nieuwe modellen van de poef: L75xD75, L150xD75 en L150xD44 met frame H30 cm, altijd in dezelfde afwerking als de bank.
  • Levertijd: 6-8 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van MDF Italia. De design meubelen van MDF Italia staan bekend om haar minimalistische vormgeving, eenvoud in al haar facetten. Ze leent zicht bijzonder goed voor de inrichting van de hedendaagse zakelijke of particuliere binnenruimte. De collectie bestaat uit een range van moderne zitbanken, chaise longues, salontafels, bureaus, vergadertafels, bijzettafels, vergaderstoelen, kantinemeubilair, Vita collectie, wandmeubels, tv-meubel en bedden.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Noctum verzorgt turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Meer design nieuws treft u aan op ons Blog

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten