Top

MDF Italia Whitecase

  • Mdf italia whitecase
  • Mdf italia whitecase 2
  • Mdf italia whitecase 1


MDF ITALIA WHITECASE

Design: B. Fattorini

Fabrikant: MDF Italia

Modulair kastsysteem, zowel stapelbaar als modulair op te bouwen  als een kolom, gemaakt met  houtwolplaten gelakt in wit. Open of gesloten met deuren, laden of grote lades.
Deuren met een wit gelakt aluminium frame en extra licht gehard helder of gesatineerd glas, of sandwich panelen, gelakt in het wit. Fronten van de laden en grote lades in witte houtwolplaten.
De Whitecase kan dimensionaal worden gecombineerd met het LCD / Plasma TV Panel systeem en met Monolithic.
  • Levertijd: 4-6 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van MDF Italia. De design meubelen van MDF Italia staan bekend om haar minimalistische vormgeving, eenvoud in al haar facetten. Ze leent zicht bijzonder goed voor de inrichting van de hedendaagse zakelijke of particuliere binnenruimte. De collectie bestaat uit een range van moderne zitbanken, chaise longues, salontafels, bureaus, vergadertafels, bijzettafels, vergaderstoelen, kantinemeubilair, Vita collectie, wandmeubels, tv-meubel en bedden.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Noctum verzorgt turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Meer design nieuws treft u aan op ons Blog

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten