Top

MDF Italia Tense

  • Mdf italia tense via 3
  • Mdf italia tense via
  • Mdf italia tense via 1
  • Mdf italia tense via 2


MDF ITALIA TENSE

Design: P.Cazzaniga & M.Cazzaniga

Fabrikant: MDF Italia

Een fraaie design tafel in monomateriaal afwerking, met uitzonderlijke afmetingen  dankzij de spanningsmogelijkheden van het materiaal.
Dankzij een aanzienlijke technologische innovatie kan het blad grote afmetingen bereiken, terwijl de lichtheid blijft gegarandeerd.
Verkrijgbaar in 23 afmetingen. Tevens beschikbaar in de versie uitgerust met een of twee
openingen voor kabelbeheer voorzien van  kabelgoten. (weggewerkt onder het blad)
  • Levertijd: 4-6 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van MDF Italia. De design meubelen van MDF Italia staan bekend om haar minimalistische vormgeving, eenvoud in al haar facetten. Ze leent zicht bijzonder goed voor de inrichting van de hedendaagse zakelijke of particuliere binnenruimte. De collectie bestaat uit een range van moderne zitbanken, chaise longues, salontafels, bureaus, vergadertafels, bijzettafels, vergaderstoelen, kantinemeubilair, Vita collectie, wandmeubels, tv-meubel en bedden.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Noctum verzorgt turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Meer design nieuws treft u aan op ons Blog

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten