Top

MDF Italia Sign Lounge Chair

  • Mdf italia sign1
  • Mdf italia sign1 1
  • Mdf italia sign lounge chair 1
  • Mdf italia sign2 1


MDF ITALIA SIGN

Design: P.Cazzaniga

Fabrikant: MDF Italia

Fraai vormgegeven loungestoel door P. Cazzaniga voor MDF Italia.
Zelfdragende structuren gemaakt uit: polyamide (nylon ), roterend gegoten, glanzend gelakt in wit, rood, geel en zwart. Acrylverf van hoge kwaliteit in termen van glans, weerstand en hardheid (automobielsector). Eventuele krassen veroorzaakt door dagelijks gebruik kunnen worden verwijderd met behulp van de meegeleverde polijstkit.
De stoel wordt geleverd met een afwatering(diameter gat 9 mm).
  • Levertijd: 4-6 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van MDF Italia. De design meubelen van MDF Italia staan bekend om haar minimalistische vormgeving, eenvoud in al haar facetten. Ze leent zicht bijzonder goed voor de inrichting van de hedendaagse zakelijke of particuliere binnenruimte. De collectie bestaat uit een range van moderne zitbanken, chaise longues, salontafels, bureaus, vergadertafels, bijzettafels, vergaderstoelen, kantinemeubilair, Vita collectie, wandmeubels, tv-meubel en bedden.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Noctum verzorgt turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Meer design nieuws treft u aan op ons Blog

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten