Top

MDF Italia RA07

  • Mdf italia ra07 noctum projecten 2
  • Mdf italia ra07 noctum projecten


MDF ITALIA RA07

Design: B.Fattorini

Fabrikant: MDF Italia

Ronde salontafel met een centrale vier potige constructie in gegoten aluminium, geschilderd in wit of antraciet grijs. Tafelbladen dikte 8 mm vervaardigd van een glazen paneel en een plaat van gelamineerd keramiek in dikte van 3 mm.  Gesatineerde afwerking in wit of antraciet grijs.
  • Levertijd: 4-6 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van MDF Italia. De design meubelen van MDF Italia staan bekend om haar minimalistische vormgeving, eenvoud in al haar facetten. Ze leent zicht bijzonder goed voor de inrichting van de hedendaagse zakelijke of particuliere binnenruimte. De collectie bestaat uit een range van moderne zitbanken, chaise longues, salontafels, bureaus, vergadertafels, bijzettafels, vergaderstoelen, kantinemeubilair, Vita collectie, wandmeubels, tv-meubel en bedden.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Noctum verzorgt turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Meer design nieuws treft u aan op ons Blog

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten