Top

MDF Italia Minima

  • Mdf italia minimal1
  • Mdf italia minimal1  1
  • Mdf italia minimal1


MDF ITALIA MINIMA

Design: B. Fattorini

Fabrikant: MDF Italia

Een modulaire boekenkast met vaste planken. In twee dieptes (29 en 40 cm), met een vaste afstand tussen de planken van 35 cm, vrijstaand, of opknoping alleen in de diepte 29 cm. In natuurlijke geanodiseerd aluminium.
De opbergvakken kunnen worden afgesloten met intrekbare deuren of laden.
Panelen worden altijd afneembaar en kunnen worden verplaatst in elke module van de structuur, simpelweg door het verplaatsen van de schroeven, zodat de gebruiker de configuratie van de opslagruimte naar wens kan aanpassen.
De mogelijkheid van het gebruik van dit ontwerp van zowel voor en achter maken dit systeem bijzonder geschikt als scheidingswand in zowel binnen-en werkomgeving.

  • Levertijd: 4-6 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van MDF Italia. De design meubelen van MDF Italia staan bekend om haar minimalistische vormgeving, eenvoud in al haar facetten. Ze leent zicht bijzonder goed voor de inrichting van de hedendaagse zakelijke of particuliere binnenruimte. De collectie bestaat uit een range van moderne zitbanken, chaise longues, salontafels, bureaus, vergadertafels, bijzettafels, vergaderstoelen, kantinemeubilair, Vita collectie, wandmeubels, tv-meubel en bedden.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Noctum verzorgt turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Meer design nieuws treft u aan op ons Blog

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten