Top

MDF Italia La Table Basse

  • Mdf italia la table basse noctum project
  • Mdf italia la table basse noctum project 1


MDF ITALIA LA TABLE BASSE

Design: X. Lust

Fabrikant: MDF Italia

Fraaie smaakvolle salontafel in gebogen geanodiseerd aluminium. Afwerking: aluminium gelakt of mat wit gelakt. Voor een betere afwerking van de oppervlakte heeft MDF een speciale beschermende ultra sterke film op de tafel aangebracht. Geschikt voor buiten.
  • Levertijd: 4-6 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van MDF Italia. De design meubelen van MDF Italia staan bekend om haar minimalistische vormgeving, eenvoud in al haar facetten. Ze leent zicht bijzonder goed voor de inrichting van de hedendaagse zakelijke of particuliere binnenruimte. De collectie bestaat uit een range van moderne zitbanken, chaise longues, salontafels, bureaus, vergadertafels, bijzettafels, vergaderstoelen, kantinemeubilair, Vita collectie, wandmeubels, tv-meubel en bedden.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Noctum verzorgt turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Meer design nieuws treft u aan op ons Blog

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten