Top

MDF Italia Flow Chair with slides

  • Mdf italia flow chair with slides noctum 2
  • Mdf italia flow chair with slides noctum 1


MDF ITALIA FLOW CHAIR WITH SLIDES

Design: J.M. Massaud

Fabrikant: MDF Italia

Collectie design stoelen voor gebruik in de zakelijke en huiselijke omgeving. Sommige uitvoeringen zijn geschikt voor outd. 
Deze stoel met of zonder integrale armsteunen is beschikbaar met diverse opties voor het onderstel en kan deels of volledig bekleed worden uitgevoerd in leder of de stof Londra.
  • Levertijd: 2-4 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van MDF Italia. De design meubelen van MDF Italia staan bekend om haar minimalistische vormgeving, eenvoud in al haar facetten. Ze leent zicht bijzonder goed voor de inrichting van de hedendaagse zakelijke of particuliere binnenruimte. De collectie bestaat uit een range van moderne zitbanken, chaise longues, salontafels, bureaus, vergadertafels, bijzettafels, vergaderstoelen, kantinemeubilair, Vita collectie, wandmeubels, tv-meubel en bedden.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Noctum verzorgt turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Meer design nieuws treft u aan op ons Blog

Stuur naar een vriend
@
@