Top

MDF Italia Flow Armchair 4-legged oak base textile

  • Mdf italia flow chair oak base textile v 1
  • Mdf italia flow chair oak base textile v
  • Mdf italia flow chair noctum projecten k
  • Mdf italia flow chair serie


MDF ITALIA FLOW ARMCHAIR 4-LEGGED OAK BASE

Design: J.M. Massaud

Fabrikant: MDF Italia

MDF Italia Flow Armchair met 4-potig onderstel in eiken uitgevoerd in textiel. Zeer geschikt voor keuken, eetkamer of kantoor. De MDF Italia Flow-serie bestaat uit stoelen met- of zonder armleuningen, met vier of vijf pootjes, een sledepoot, wieltjes of een ronde poot.
In hoogte verstelbaar.
  • Levertijd: 2-4 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van MDF Italia. De design meubelen van MDF Italia staan bekend om haar minimalistische vormgeving, eenvoud in al haar facetten. Ze leent zicht bijzonder goed voor de inrichting van de hedendaagse zakelijke of particuliere binnenruimte. De collectie bestaat uit een range van moderne zitbanken, chaise longues, salontafels, bureaus, vergadertafels, bijzettafels, vergaderstoelen, kantinemeubilair, Vita collectie, wandmeubels, tv-meubel en bedden.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Noctum verzorgt turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Meer design nieuws treft u aan op ons Blog

Stuur naar een vriend
@
@