Top

MDF Italia Extension T

  • Mdf italia extension t tafel vergadertaf 1
  • Mdf italia extension t tafel vergadertaf


MDF ITALIA EXTENSION T

Design: B. Fattorini

Fabrikant: MDF Italia

Frame en poten in mat gelakt aluminium. De ingebouwde bladen zijn gemaakt van glazen panelen en een plaat van gelamineerd keramiek. Dikte 3 mm. Satijnen afwerking in antraciet grijs, lichtgrijs, grijs en wit. Een gepatenteerde paneel van MDF Italia. Onzichtbare verbindingen. Hoogte van 72 of 75 cm.
  • Levertijd: 4-6 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van MDF Italia. De design meubelen van MDF Italia staan bekend om haar minimalistische vormgeving, eenvoud in al haar facetten. Ze leent zicht bijzonder goed voor de inrichting van de hedendaagse zakelijke of particuliere binnenruimte. De collectie bestaat uit een range van moderne zitbanken, chaise longues, salontafels, bureaus, vergadertafels, bijzettafels, vergaderstoelen, kantinemeubilair, Vita collectie, wandmeubels, tv-meubel en bedden.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Noctum verzorgt turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Meer design nieuws treft u aan op ons Blog

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten