Top

MDF Italia Colors Coffee Tables

  • Mdf italia colors design tafel mdf itali
  • Mdf italia colors design tafel mdf itali 1
  • Mdf italia colors design tafel mdf itali 2


MDF ITALIA COLORS COFFEE TABLES

Design: B.Fattorini

Fabrikant: MDF Italia

MDF Italia Colors
Design bijzettafel of koffietafel. Frame in glanzend gelakt aluminium in oranje, zwart, rood, licht grijs, groen, geel, wit. Ingebouwd blad van gehard glas, gelakt in dezelfde kleuren. Een versie met een LG HI-MACS top, Alpine White afwerking en frame in mat wit gelakt aluminium. Een groter formaat en een uitschuifbare versie is beschikbaar.
  • Levertijd: 6-8 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
  • MDF Italia catalogus
Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van MDF Italia. De design meubelen van MDF Italia staan bekend om haar minimalistische vormgeving, eenvoud in al haar facetten. Ze leent zicht bijzonder goed voor de inrichting van de hedendaagse zakelijke of particuliere binnenruimte. De collectie bestaat uit een range van moderne zitbanken, chaise longues, salontafels, bureaus, vergadertafels, bijzettafels, vergaderstoelen, kantinemeubilair, Vita collectie, wandmeubels, tv-meubel en bedden.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Noctum verzorgt samen met Subsolo Outdoor turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Meer design nieuws treft u aan op ons Blog

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten