Top

Interieuradvies Amsterdam

Noctum is een veelzijdige en allround ontwerpstudio voor hedendaagse luxe high-end interieurs met een Italiaans accent. Wij werken aan de turn-key totaalinrichting van woningen, winkels,  kantoren, horeca etc. Tevens verzorgen wij ook de uitvoering van buitenontwerpen- en inrichtingen van particuliere en zakelijke buitenruimtes.

Onze studio is geen doorsnee interieurwinkel met allerlei opstellingen, maar een oase van minimalisme zodat wij ons ook nog kunnen overgeven aan onze andere passie: de Kunst.

Op gezette tijden fungeert onze studio als galerie voor jong talent uit diverse kunstdisciplines. Wij zijn een vast onderdeel van het Witte de Withfestival.

Door onze uitgebreide ervaring en kennis en ons zeer intensieve netwerk zijn wij in staat om de opdrachtgever alle zorgen uit handen te nemen en een turn-key project te leveren.

Als u geïnspireerd bent geraakt door onze collectie dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarin wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

 

ZAKELIJK

Een ontwerpaanpak op maat die tegemoetkomt aan de wens van de professionals gespecialiseerd in de contractsector.
Rimadesio Project is de speciale afdeling voor grote leveringen en interieurs van openbare gebouwen, hotels, publieke ruimtes en alle soorten projecten die een op maat gesneden aanpak vereisen.
Wij werken nauw samen met ontwikkelaars en architecten om hun doelgroep en de specifieke eisen van het project te begrijpen.
Onze ontwerpen combineren visuele impact met functionaliteit en dit wordt gerealiseerd binnen het afgesproken projectbudget, wat ons in staat stelt om uitstekende producten en service te leveren tegen zeer concurrerende contractprijzen.
Gerealiseerde projecten klik hier.

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden binnen het leveringsgamma van RIMADESIO of onze overige collecties, dan kunt u door middel van onderstaand formulier ons mailen. Ons rechtstreekse mailadres is info@noctum.nl of bel direct naar  010 - 2233820

 

Wij bieden tevens de mogelijkheid op locatie langs te komen om uw project te bespreken.

@