Top

.

INLOOPKAST OP MAATDe luxe inloopkasten van het Italiaanse high-end merk Rimadesio worden geheel op maat gemaakt en zijn een perfecte invulling voor het hedendaags architectonisch binnenomgeving.

 

Rimadesio biedt vele oplossingen voor de optimale invulling van de inloopkast en werkt uitsluitend met de beste materialen, welke de inloopkasten een rijkelijke uitstraling en gevoel van luxe laten ervaren.

De ideale inloopkast is een overzichtelijke plek om je kleding, schoenen en handtassen met zorg op te bergen en te etaleren.

 

Wilt u een enkele wand afgesloten met kamerhoge schuifdeuren of is er een aparte kamer beschikbaar welke in zijn geheel als inloopkast fungeert, de inloopkastencollectie van Rimadesio biedt de mogelijkheid hier invulling aan te geven.

Foto: Rimadesio Zenit inloopkast met bruin aluminium staanders, zwevende ladeblokken en legplanken in coal melamine larch. Achterwanden in marmer.

Inloopkast op maat Rimadesio zenit, Italiaans high-end design

foto: abacus inloopkast uitgevoerd in glossy gelakt glas en Velaria schuifdeuren in grijs transparant glas. 
modene luxe inloopkast in glas, Rimadesi Abacus

Foto: Rimadesio abacus inloopkast met alle mogelijke accesoires verwerkt in de opstelling.
moderne inloopkast op in in glas met lederen accesoires, rimadesio abacus


Foto: Rimadesio Dress Bold inloopkast op maat.

Piombo kleur gelakt structuur. Achterwanden, vloerbase, legplanken en (zwevende) kastblokken in grey oak melamine. Uittrekbare lades, organizers en broekhangers in leder met frontpanelen in mat gelakt glas.


moderne inloopkast op maat, rimadesio dress bold

De lederen accessoires in eco leder zijn de meest recente aanvulling in de collectie.

De modulaire systemen en hun accessoires zijn een integraal onderdeel van de doorlopende update van de collectie inloopkasten van Rimadesio. De uitrekplanken voor de Cover kast, Cover freestanding en Zenit inloopkast kunnen nu uitgerust worden met een nieuwe reeks op maat gemaakte organizers in walnoot, om te vullen of te combineren met accessoires in argilla of castoro ecologisch leer. Het doel is om zeer klantgerichte oplossingen te bieden om horloges, ringen, riemen en andere kleine items op een fraaie manier op te bergen.

KASTINDELINGEN INLOOPKASTEN


Rimadesio blijft zichzelf vernieuwen met de invulling van de kastindeling. De inloopkasten kunnen uitgevoerd worden met een brede keuze aan accessoires in leder, glas of hout.

Foto: voorbeeld indeling organizer in walnoot en leder.
indeling organizer inloopkast walnoot en leder

Grote en smalle lederen uittreklade met een bruin aluminium frame. stropdassenlade en legplanken in gefineerd hout Rimadesio accesoires inloopkast
grote en smalle lederen uittreklade met een bruin aluminium frame. Dassenrek en legplanken in gefineerd hout Rimadesio accesoires inloopkast

detail van het zwevende ladeblok met een bruine aluminium greep. De interne samenstelling van de lade is in grijs melamine in combinatie met een lederen afwerking.
detail van het zwevende ladeblok met een bruine aluminium greep. De interne samenstelling van de lade is in grijs melamine in combinatie met een lederen afwerking.

uittrekbare legplank met organizer en grote diepe uittrekbare lederen bak met glazen front, abacus inloopkast
uittrekbare legplank met organizer en grote diepe uittrekbare leden bak met glazen front


Schoenenrek afgewerkt in leder met afgewerkte aluminium profielen.
Schoenenrek afgewerkt in leder met afgewerkte aluminium profielen.

De inloopkasten op maat kunnen uitgevoerd worden met achterpanelen in hout, glas of stoffen bekleding.

foto: achterwand in 018 tobacco stof
inloopkast op maat stoffen wandpaneel rimadesio
foto: achterwand in melamine coal larch
inloopkast op maat met achterwand in hout rimadesio dress bold
foto: achterwand in gelakt glas. Kleur optioneel
inloopkast op maat met glazen wandpaneel rimadesio dress bold
OPEN KASTEN EEN GOED IDEE
Dat verschilt per situatie. Indien de mogelijkheid bestaat de inloopkast af te sluiten met bijvoorbeeld een van de schuif- of draaideuren uit de collectie van Rimadesio dan is dat zeker een optie.

Maar als je een situatie hebt waarin de inloopkasten in direct contact staan met de slaapkamer of badkamer dan is de overweging te kiezen voor een kastensysteem met deuren uit de Cover collectie. Deze is zowel verkrijgbaar als wandmodel en vrijstaand.

Foto: Rimadesio Cover freestanding met lederen uittrekbare lades, glazen legplanken. Glaspanelen in 63 grigio transparant glas.
moderne vrijstaande glazen garderobekast op maat rimadesio cover

@