Top

Glazen schuifdeuren

Glazen schuifdeuren op maat


Het exclusieve Italiaanse merk Rimadesio biedt een brede, verfijnde collectie glazen schuifdeuren op maat aan. Met een schuifdeur van Rimadesio geeft u uw binnenruimte een architectonische en luxueuze uitstraling. Voor een ruimtelijke ervaring en meer licht in de ruimte biedt de collectie diverse mogelijkheden aan waarbij aluminium en glas de basiselementen zijn.

De schuifpanelen zijn afgewerkt met een geanodiseerd aluminium kader welke afgewerkt kan worden in diverse kleuren uit het speciale Ecolorsystem programma, zowel mat, glanzend als geborsteld.
moderne glazen schuifdeur op maat met grijs transparant glas en gelakt aluminium frame

Enkel gehard of dubbel gelaagd glas voor de schuifdeur

Gehard glas voor glazen schuifdeuren is een glassoort dat door verhitting van 650 ° C wel tot vijf keer sterker is in vergelijking met normaal glas. Dit heeft tot gevolg dat het glas bij een eventuele breuk in kleine stukjes zal verkruimelen, wat aanzienlijk veiliger is dat normaal glas.

Gelaagd glas is dubbel glas waarbij tussen de twee glasplaten een dunne plastic film geplaatst is, transparant en onzichtbaar, het kleeft perfect aan beide glasplaten. Deze plastic film houdt het glas bij een eventuele breuk bij elkaar.

Een schuifdeur in gehard glas is zeer goed toe te passen in zowel particuliere als zakelijke omgevingen.
moderne glazen schuifdeur op maat in wit mat gelakt glas. Geintegreerde greep in glas in zelfde kleur als het paneel. Inbouwrail in kleur van het plafond


Schuifdeuren op maat prijzen

De design schuifdeuren van Rimadesio worden altijd op maat gemaakt. Naast de afmeting van de panelen wordt de prijs mede bepaald door de afwerking/kleur van het aluminium frame en het type glas.
Zo is er onder meer het glas uit het ecolorsystem. De naam die de exclusieve Rimadesio glascollectie onderscheidt in de glanzende en matte afwerking. Verkrijgbaar in meer dan 70 kleuren.

Of glas met een metalen gaasnet tussen de platen. Door een geavanceerd proces wordt een metaallaag op het weefsel aangebracht, waardoor een karakteristiek effect van semi-transparantie wordt gecreëerd. Dit geeft de schuifdeur een zeer luxueuze uitstraling. Verkrijgbaar o.a. in RVS, goud, messing, aluminium en koper.
Het is mogelijk op voorhand al een prijsopgave op te vragen als u de tekeningen, foto's etc op de mail zet met de wensen.

Schuifdeur waar glas toegepast is met een goudeffect.
glazen schuifdeur op maat met goud effect gaas tussen glas rimadesio velaria

Inspiratie
luxe schuifdeur uitgevoerd met walnoten gefineerd aluminium profielen en transparant glas japanse schuifdeur op maat met aluminium vlakken
glazen schuifdeuren badkamer op maat met zwart gelakte aluminium profielen en grijs transparant glas dubbele glazen schuifdeuren woonkamer met inbouwrail grijs transparant glazen schuifdeur woonkamer met zwart opbouwrail dubbele glazen schuifdeur transparant glas en aluminum kader