Top

AGAPE 001

  • Design wastafel washbasin minuetto lav00
  • Design wastafel agape lav001 doppio
0,00
  stuk


AGAPE 001 WASTAFEL

Fabrikant Agape

Minimalistische en luxe wastafel in plaat glas met een roestvrij stalen ondersteuning. De 001 bassin kan vrij op het blad worden van verschillende maten en afwerkingen worden geplaatst, waardoor talloze situaties en combinaties mogelijk zijn.

Afmetingen cm 55 x 36d x 8h -. 21 "5/8 x 14" 1/8 x 3 "1/8 uur Gewicht 12 kg - 26,5 kg
Levertijd: 3-5 weken.
Agape catalogus

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een geïntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes geïnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape's producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende "Design Plus" awards, en producten die op de shortlist voor de ADI "Premio Compasso d'Oro" vertegenwoordigd waren.

Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over