Top

Rimadesio Abacus Living 06

  • Design tv meubel op maat gelakt glas rimadesio abacus
  • Rimadesio abacus living design wandmeubel wallunit tv meubel1


Rimadesio Abacus TV Meubel Wandmeubel 

Exclusief wandmeubel op maat gemaakt uitgevoerd in glas. 


Op de foto bovenstaand treft u een Rimadesio design wandmeubel op maat gemaakt in glas. Gekarakteriseerd door de toepassing van schuifdeuren. Glazen wandpanelen in avorio mat gelakt glas. Legplanken, zijpanelen en glazen units in grijs (rook) transparant glas.

Afmeting: W 4804 H 1977 D 505.

Nieuwe oplossingen in het  modulaire wandsysteem Abacus welke zich kenmerken door een strenge geometrie zoals de mogelijkheid van het hebben van een compositie met de bovenste plank gelijk met de achterkant.
Een nieuwe oplossing voor het tv-scherm is ook beschikbaar, en voldoet zo aan de evolutionaire trend van het moderne leven.

Abacus Living kenmerkt zich door haar modulaire opbouw en prachtige vormgeving.
Als een echt "work in progress" systeem, is Abacus Living vandaag de dag verrijkt met andere oplossingen om de veelzijdigheid van de samenstelling uit te breiden. Abacus biedt een maximale aanpassing van het gebied, zelfs met behoud van de minimale en geavanceerde functies.
Abacus Living biedt uitgebreide mogelijkheden met glazen wandpanelen, verkrijgbaar in vijf breedtes en vijf verschillende hoogtes.
De uitgebreide selectie aan opslagunits en accessoires voor het HiFi-gebied maakt het mogelijk de creatieve oplossingen in te passen aan de hedendaagse behoeften van de gebruiker.
Panelen en accessoires zijn verkrijgbaar in 36 glanzend en mat afwerking van het Ecolorsystem Rimadesio.
In aanvulling op de compositorische oplossingen bevat het systeem ook de nieuwe Eos plaat van slechts 8mm dik. Verkrijgbaar in 5 breedtes en custom-made, vrij gepositioneerd aan de muur dankzij een exclusief bevestigingssysteem zonder zichtbare schroeven en scharnieren.

Zie onderstaande technische PDF voor complete productinformatie over deze Abacus Living serie of klik hier.
Indien u verdere vragen heeft of persoonlijk advies wenst kunt u contact met ons opnemen. Wij werken op afspraak. 


Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten