Top

MDF Italia Pad Sofa

  • Mdf italia pad design bank italiaanse me
  • Mdf italia pad design bank italiaanse me 1


MDF ITALIA PAD

Design: B.Fattorini

Fabrikant: MDF Italia

MDF Italia Pad sofa
Frame in massief hout met stalen veren bedekt met variabele dichtheid polyether. Bridge-stand in geanodiseerd aluminium, hoogte 14 cm.
De bekleding heeft betrekking op elk onderdeel van de bank en de stof hoezen zijn volledig uitneembaar. Optionele extra covers beschikbaar. De units in leer hebben een vaste hoes met een naad in het midden van de rugleuning.
  • Levertijd: 6-8 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van MDF Italia. De design meubelen van MDF Italia staan bekend om haar minimalistische vormgeving, eenvoud in al haar facetten. Ze leent zicht bijzonder goed voor de inrichting van de hedendaagse zakelijke of particuliere binnenruimte. De collectie bestaat uit een range van moderne zitbanken, chaise longues, salontafels, bureaus, vergadertafels, bijzettafels, vergaderstoelen, kantinemeubilair, Vita collectie, wandmeubels, tv-meubel en bedden.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Noctum verzorgt turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Meer design nieuws treft u aan op ons Blog

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten