Top

Dress Bold Inloopkasten

Rimadesio Dress Bold Inloopkasten


Het Italiaanse exclusieve high-end merk Rimadesio is toonaangevend en trendsetting in het ontwerp en de fabricage van architectonische interieuroplossingen, waaronder deuren, schuifdeuren en luxe kastsystemen.

 

De moderne inloopkasten van Rimadesio fuseert architectuur en de veelzijdigheid van de kastsystemen. De persoonlijke privéruimte van het huis wordt ontworpen met de meest innovatieve en stilistische invulling van de moderne inloopkleedruimte.

Foto: Rimadesio Dress Bold inloopkast met de Soho schuifdeur
moderne glazen design schuifdeur voor inloopkast op maat

 

Drie complementaire systemen, met de gemeenschappelijke deler de veelzijdigheid en de grote mogelijkheid in maatwerk. Combinaties van glas, leder, aluminium en houten panelen.

 

De Rimadesio Dress Bold is een veelzijdige inloopkast en biedt ruimte aan een keur van afwerkingen. Glazen, houten of stoffen wandpanelen behoren tot de mogelijkheden alsook de luxe lederen organizers, laden, pantalonhangers, schoenenplanken etc.

Deze luxe inloopkast van Italiaanse makelij staat garant voor innovatieve oplossingen en een architectonische definitie van de slaapruimte.