Top

Inloopkasten

Rimadesio Inloopkasten


Het Italiaanse exclusieve high-end merk Rimadesio is toonaangevend en trendsetting in het ontwerp en de fabricage van architectonische interieuroplossingen, waaronder deuren, schuifdeuren en luxe kastsystemen.
 
De moderne inloopkasten van Rimadesio fuseert architectuur en modulariteit van de systemen. De meest persoonlijke en privéruimte van het huis wordt ontworpen met de meest innovatieve en stilistische invulling van de moderne inloopkleedruimte. Drie complementaire systemen, met de gemeenschappelijke deler de veelzijdigheid en de grote mogelijkheid in maatwerk. Combinaties van glas, leder, aluminium en houten panelen.

Rimadesio Abacus inloopkast

Met de Rimadesio Abacus inloopkast behoudt Rimadesio haar innovatieve ontwikkelingsdrang naar nieuwe interpretaties van esthetische mogelijkheden: de inloopkast wordt een kamer van gelakt glas waarbij extreem dun en strikt geometrische horizontale elementen zijn geplaatst.
Een ontwerp dat in staat is om eenheid tussen functionaliteit en sfeer te creëren mede vanuit het oogpunt van de verlichtingsinstallatie dankzij de ingebouwde verlichting op het bovenste gedeelte van de wandpanelen, gecombineerd met LED-lampjes op de planken. Meer info... 

rimadesio abacus inloopkast op maat


Rimadesio Dress Bold inloopkasten

Rimadesio Dress Bold inloopkastsystemen of walk-in closets van Rimadesio. Maatwerksystemen met optionele oplossing in samenstelling voor lineaire, hoek- en C-vormige ontwerpen.

Dress Bold biedt twee esthetische opties: met zichtbare staanders of met wandpanelen, verkrijgbaar in gelakt glas, spiegel of hout met tegenlicht.

De accessoires, bestaande uit: kledingstangen, broekrekken, ladesystemen etc, kunnen vrij rechtop langs de wand geplaatst worden middels het gepatenteerde systeem van Rimadesio welke ervoor zorgt dat gaten in wanden vermeden worden. Meer info...


Rimadesio Dress Bold inloopkast

Rimadesio Zenit inloopkasten


Rimadesio Zenit is het innovatieve walk-in closet en inloopkastensysteem door Rimadesio bedacht voor vrijwel elk gebied van de woning. Zenit wordt gekenmerkt door haar bijzondere ontwerpprincipes.

Een uitzonderlijk veelzijdig systeem dat u verlicht van de beperkingen van "box-achtige" eenheden en van alle functionele beperkingen: elk element kan vrij worden gepositioneerd in het gewenste aantal en op de gewenste hoogte.

De kern van het programma bestaat uit een exclusieve bajonet-bevestiging, welk op ieder punt geplaatst kan worden. Meer info...


Rimadesio Zenit inloopkast op maat

Rimadesio Cover inbouwkast


Rimadesio Cover is een systeem van glazen draaideuren welke toegepast kan worden bij inloopkasten of, eventueel, nissen te transformeren in wandkasten.

Cover is leverbaar met eigen interne uitrusting welke geen wandmontage behoeft;  een rechtstreekse toepassing in de dragende structuur van de deuren.

De interne inrichting omvat grondunits, legplanken, kleerhangerstangen en ladeblokken.

Een nieuwe toevoeging aan de Cover serie: Rimadesio Cover uitgevoerd als vrijstaand model. Meer info

rimadesio cover kast

Rimadesio Cover kast vrijstaand

Rimadesio Cover. Vrijstaand modulair kastensysteem uitgevoerd in glas, aluminium en optioneel lederen accessoires ten behoeve van de inrichting.

Geheel op maat zijn deze modulaire units toe te passen in iedere particuliere of zakelijke architectonische situatie.

De interne inrichting omvat grondunits, legplanken, kledinghangstangen en ladeblokken. Meer info...

Rimadesio Cover kast. Vrijstaand model