Top

AGAPE NIVIS 03

  • Design inbouwastafel wit cristalplant agape nivis
  • Inbouw wastafel agape nivis met flat xl
  • Design inbouwwastel italiaanse badkamers agape nivis
  • Luxe inbouwwastafel wit corian agape nivis
  • Design inbouw wastafel cristalplant agape nivis washbasin
0,00
  stuk


AGAPE NIVIS INBOUWWASTAFEL

Fabrikant Agape

De Agape Nivis wastafel een sculpturaal ontwerp dat een dynamische en harmonieuze effect op de vaste witte massa van Cristalplant biobased creëert . Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen : wandmontage , vrijstaand of verzonken of op de toppen van de Flat XL en Evoluzione.

Cristalplant is een materiaal wat bestaat uit een hoog percentage natuurlijke mineralen en een laag percentage polyester- en acrylpolymeren. Het materiaal is speciaal gecreëerd voor sanitair producten en gemakkelijk in onderhoud. Het wordt ook gekenmerkt door een unieke “soft touch” en een schoonheid wat doet denken aan natuursteen. Bovendien is het 100% recyclebaar en vuurbestendig.


Selezione ADI Design Index , 2013

Op deze afbeelding Nivis kolom wastafel met Fez floor tap.

Afmetingen: cm 56,7 x 39,6d x 90h 
Levertijd: 3-5 weken
Agape catalogus


Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een geïntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes geïnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape's producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende "Design Plus" awards, en producten die op de shortlist voor de ADI "Premio Compasso d'Oro" vertegenwoordigd waren.

Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over