Top

GlasItalia Aladin Swing Plain Duo

  • Design glazen draaideur glasitalia aladi
  • Design glazen draaideur glasitalia aladi 1
  • Design glazen draaideur glasitalia aladi 2
0,00
  stuk


GlasItalia Aladin Swing Plain Duo

Fabrikant GlasItalia

Aladin Swing Plain Mono en Aladin Swing Plain Duo zijn custom-made draaideuren met een aan het oog onttrokken frame en verstelbare pivotscharnieren. 

De Aladin Swing Plain Duo versie gehard glas 4 mm dikte wordt aangebracht op beide zijden van een aluminium frame , in drie verschillende afwerkingen zodat een volume met een inwendige luchtkamer wordt gevormd. De glazen panelen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan afwerkingen. Alle glaspanelen zijn gecertificeerd volgens de veiligheidsvoorschriften ANSI Z97.1 en UNI EN12150 .
Het is mogelijk om verschillende soorten sloten te monteren en te kiezen tussen handgreep en knop, die de in de stijl zijn qua afwerking als het frame.

De ingelegde aluminium subframe, onzichtbaar als de deur gesloten is , is beschikbaar voor cement muren alsook gipsplaat.
Design: Piero Lissoni


Het glas is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, van de meest klassieke en traditionele tot de meest bijzondere en innovatieve. 
 
Noctum Projecten presenteert de collectie van GlasItalia
GLAS ITALIA biedt een uitstekende selectie van hedendaagse glazen meubels en deuren voor de slaapkamer, eetkamer of woonkamer . Glas Italia is de grootste fabrikant van glazen meubels van Italië. Opgericht door de familie Arosio in Italië is Glas Italia gebaseerd op de Italiaanse glas vakmanschap en de nauwe samenwerking met toonaangevende ontwerpers waaronder Ettore Sottsass en Piero Lissoni . Ontdek het beste in de Italiaanse glazen design meubels met Glas Italia stijlvolle deuren, tafels , spiegels en legplanken.
Design: Piero Lissoni

Prijzen op aanvraag

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.

Noctum Interieurarchitectuur verzorgt samen met Subsolo Outdoor turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij geven tevens technisch ondersteunend productadvies aan architecten, projectontwikkelaars en particulieren. 

Wij werken op afspraak.


Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over