Top

Design deuren binnen

Design deuren binnen


Rimadesio Italiaanse design deuren voor binnen waarborgt de continuïteit van de ruimte. Rimadesio’s schuifdeuren vormen een architectonisch concept dat de mogelijkheid creëert om verschillende ruimtes af te bakenen, met behoud van een sterk gevoel van eenheid in het algemeen.
Projecten die ontwikkeld zijn voor de maximale veelzijdigheid: "maatwerk" systemen geschikt om aan iedere architectonische situatie tegemoet te komen.
Rimadesio leidt u naar een dynamisch idee van inrichting, waar licht en functionaliteit de wachtwoorden zijn van de moderne levensstijl.

De verzameling moderne binnendeuren die u kunt vinden in de categorieën van de hedendaagse (moderne) glazen deur sluit naadloos aan op de technologische wereld waarin we ons bevinden.

De moderne Rimadesio design deur is bijzonder geschikt voor de rijkelijke inrichting van particuliere woningen en architectonisch vormgegeven zakelijke omgevingen. 

Deze moderne deuren zijn een ingang naar een aangesloten levensstijl. De eenvoud van een glazen deur of schuifdeur met de Rimadesio handtekening inspireert luxe en rijkdom.