Top

Rimadesio Stele

Rimadesio Stele Wandmeubel, Modulaire Boekenkast
 
Creativiteit in een modulaire boekenkast
Een zeer aanwezige boekenkast met strenge geometrische belijningen die de esthetiek van beschilderd glas interpreteert in het volledige bereik van de collectie van Ecolorsystem kleuren. Dubbelzijdige perfectie’ Stele's frame en open vakken zijn in aluminium bianco latte of bruine afwerking.
Het  Stele project is het laatste resultaat van Rimadesio’s voortdurende verkenning naar de creatieve mogelijkheden van glas.
De primaire geometrie van deze fraaie boekenkast werd verkregen door de technologie van waterstraalsnijden, dat wordt toegevoegd aan een exclusieve en volledig onzichtbaar kliksysteem om de perfecte positionering van de open vakken te garanderen.
 
Indien u verdere vragen heeft of persoonlijk advies wenst kunt u contact met ons opnemen. Wij werken op afspraak.

Zie onderstaande technische PDF voor complete productinformatie over deze Stele boekenkast of klik hier.
Indien u verdere vragen heeft of persoonlijk advies wenst kunt u contact met ons opnemen. Wij werken op afspraak.Productgroep: Opslag / Rekken TV meubilair TV kasten Kasten Walk-in kasten wandkasten, zwevend wandmeubel, wandkasten op maat, modulaire wandkasten, opslagsystemen in aluminium, wandmeubel samenstellen, design wandkasten, Italiaans design wandmeubel
Ontwerper: Giuseppe Bavuso