Top

Design binnendeuren

Rimadesio design binnendeuren

 
Rimdesio opent de deur naar een stedelijke en trendy style. Tegenwoordig zijn binnendeuren gemaakt van verschillende materialen, maar glas is rondweg de meest elegante oplossing voor elke moderne ruimte.

foto: Spin deur in de exclusieve glasafwerking rete bronzo
Luxe glazen binnendeur in het exclusieve rete bronzo glas Rimadesio Spin
Glazen binnendeuren hebben de eigenschap in een perfecte harmonie samen te gaan met de glossy gelakte meubels van Rimadesio en geven een zeer stijlvolle en esthetische uitstraling. Het Italiaanse bedrijf Rimadesio biedt uitstekende glazen binnendeuren, die niet alleen gekenmerkt worden door verfijning van ontwerpen, maar ook door slimme en hoogwaardige mechanismen.

foto: uit de Moon collectie: deur, greep en deurstijl in leder
exclusieve lederen binnendeuren Italiaans design Rimadesio
Een van de meest interessante collecties is de Spin. Deze collectie bestaat uit verschillende glazen binnendeuren met magnetische sloten. De exclusieve handgreep, uitgerust met een magnetische sluiting zorgt voor een comfortabele opening en sluiting van de deur. In aanvulling op de gebruikelijke deurmodellen zijn deze glazen design deuren beschikbaar in draai-en schuifdeurversies, die niet alleen erg opzienbarend zijn, maar ook kunnen helpen om ruimte te besparen.

moderne glazen binnendeuren taatsend met slank kozijn Rimadesio Vela

Wie zijn wij 


Rimadesio studio 'Noctum projecten' biedt professionele totaaloplossingen aan bij de vertaling van uw specifieke identiteit naar een passend interieurconcept voor woon- en werkomgeving. 

 

De oplossingen van Rimadesio hebben alles wat modern vormgegeven producten in huis moeten hebben: minimalistisch, stijlvol, ergonomisch en functioneel voor elke moderne leefruimte. Het merendeel van de collectie is maatwerk.

Onze studio is gespecialiseerd in de begeleiding en uitvoering van dit technisch complexe product voor architecten, bouwprofessionals alsmede particulieren.

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden binnen het leveringsgamma van RIMADESIO neemt u dan hier contact met ons op of bel direct 010-2233820

 

Wij komen tevens op locatie langs om de mogelijkheden ter plekke te bespreken.
 

Zakelijk


Een ontwerpaanpak op maat die tegemoetkomt aan de wens van de professionals gespecialiseerd in de contractsector.

Rimadesio Project is de speciale afdeling voor grote leveringen en interieurs van openbare gebouwen, hotels, publieke ruimtes en alle soorten projecten die een op maat gesneden aanpak vereisen.
Wij werken nauw samen met ontwikkelaars en architecten om hun doelgroep en de specifieke eisen van het project te begrijpen.
Onze ontwerpen combineren visuele impact met functionaliteit en dit wordt gerealiseerd binnen het afgesproken projectbudget, wat ons in staat stelt om uitstekende producten en service te leveren tegen zeer concurrerende contractprijzen.

Tel: 010 2233820


@