Top

agape

Luxe Italiaanse badkamermeubels en sanitair. Design baden en inloopdouches. De modellen laten zicht uitstekend combineren met de architectonisch vormgegeven wellnessruimte.

40 jaar Agape badkamerdesign heeft bijgedragen aan de badkamer evolutie. Zijn iconische producten zoals Spoon en Ottocento door Benedini Associati zijn mijlpalen in de eigentijdse inrichting geworden.

Vandaag de dag, hebben toonaangevende ontwerpers hun namen verbonden aan stukken die al klassiekers zijn te ontwerpen, zoals het Vieques bad door Patricia Urquiola en de Bjhon wastafels, bedacht in 1970 door Angelo Mangiarotti en momenteel gemaakt in marmer, steen en het innovatieve en eco-duurzame materiaal , Cristalplant Biobased.

Agape’s rol als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen de producten uit de catalogus aan te passen aan de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een geïntegreerd systeem, gebaseerd op ontwerpprincipes geïnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.

Agape's producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen die het bedrijf door de jaren heen heeft ontvangen, namelijk de verschillende "Design Plus" awards, en door producten die op de shortlist voor de ADI "Premio Compasso d'Oro" stonden

Voor meer een vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met onze studio. 
Vanzelfsprekend komen wij ook op locatie langs.


Agape badkamers, sanitair, badkamermeubilair, spiegels, whirlpools, luxe ligbaden, vrijstaande baden, spiegelkasten, kranen, badkranen, tegels, verlichting, ontwerpen, badkamerartikelen, accessoires, bubbelbaden, hydro baden, douches, douchecabines, douchebakken, douchekolommen, inloopdouches, douchecombinaties, douchewanden, stoomcabines, verwarming, radiatoren, closetten, bidetten, toiletten, wastafels, badkamertegels, badmeubelen, badmeubels, badkamermeubelen, badkamermeubels, badmeubel hangend.
@