Top

Rimadesio projectinrichter

Noctum is niet een gewone studio


Naast onze liefde voor interieurdesign is onze studio tevens een galerie waar jong talent de mogelijkheid krijgt te exposeren. Tevens doen wij actief mee aan het Witte de Withfestival.
Houdt u voor onze galerie-activiteiten onze facebookpagina "Galerie De Kromme Elleboog"in de gaten 

PARTICULIER


De filosofie van Noctum is gericht op turn-key luxe high-end projecten: van de tekentafel tot de finale oplevering.
Wij bieden professionele totaaloplossingen aan bij de vertaling van uw specifieke identiteit naar een passend interieurconcept voor woon- en werkomgeving, waarbij innovatieve oplossingen en hedendaagse vormgeving met een hoge functionele designwaarde de uitgangspunten zijn.
Wij zijn omringd door een vast bouwteam bestaande uit (interieur)architecten, bouwkundige ingenieurs en vakbekwame ambachtslieden.
Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor enkel de producten uit onze collectie.
 

ZAKELIJK

Een ontwerpaanpak op maat die tegemoetkomt aan de wens van de professionals gespecialiseerd in de contractsector.

Tijdens de 18-jarige geschiedenis van Noctum hebben contractuele orders een belangrijk onderdeel van ons werk gevormd.
Dankzij onze kennis van luxe Italiaanse deursystemen (Rimadesio), design meubilair, luxe keukens (Bulthaup en Boffi), badkamers (Boffi en Agape) en aanverwante apparatuur, evenals grote ervaring met high-standard interieurimplementatie, zijn wij in staat onze klanten te voorzien van een oplossing op maat geheel tegemoetkomend aan de individuele wensen en budgetten.


Een project kan alleen succesvol zijn op basis van een professionele, open en evenwichtige samenwerking binnen de opdrachtgever / architect / leverancier driehoek.

Deze rollen zijn onvervangbaar en cruciaal om een ​​uitzonderlijk en functioneel resultaat te bereiken.


Onze ontwerpen combineren visuele impact met functionaliteit. Dit wordt gerealiseerd binnen het afgesproken projectbudget, wat ons in staat stelt om uitstekende producten en service te leveren tegen zeer concurrerende contractprijzen.

Kromme Elleboog 35

3012 VM  Rotterdam

T. 010 22 33 820


info@noctum.nl
@