Top

BOFFI SWIM C

  • Boffi badkamer swim c
  • Design bad boffi swim c
  • Boffi swim c bad bathtub
  • Boffi bad swim c design badkamers


BOFFI SWIM

Fabrikant Boffi

Luxe badkuip geproduceerd door middel van gegoten wit Cristalplant met als mogelijkheid om de uitwendige maat costum made te bestellen.

Samen met het bad is er een reeks zijpanelen in hout of matte lak.


Afmeting:

Maximum sizes: h 50 cm, l. 220 cm., th. 125 cm.

Minimum sizes: h 50 cm, l. 175 cm., th. 79 cm


Uitvoering: Crystal plant wit

Levertijd: 2 - 6 weken

Informatie: Dit product van Boffi kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van Boffi

In een modern interieur staat het merk Boffi synoniem voor innovatie en uniciteit in uw keuken of badkamer. Boffi verenigt een revolutionair concept ( door P. Lissoni , J. Colombo , N. Wangen , P. Urquiola ) en het gebruik van geavanceerde materialen en technologieën gelijktijdig met het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid. De verbazende oppervlakken en verfijnde details staan synoniem voor het merk. Boffi is een internationaal gerenommeerde marktleider, een trendsetter en de enige producent die, in 1995 , de unieke prijs van " Compasso d' oro alla carriera " toegekend kreeg. Of u nu uw badkamer gebruikt voor een snelle douche of een heerlijke lange baderie, u zult onder de indruk zijn.


Stuur naar een vriend
@
@