Top

Rimadesio

RIMADESIO PROJECTDEALER

Onze studio heeft zich gespecialiseerd in Rimadesio.
Dit Italiaans high-end merk behoort tot onze top 5 best verkopende merken. Ze maken op maat gemaakte glazen en aluminium deuren, kasten en meubelen die essentieel ontwerp verenigen met technologische innovatie, resulterend in producten die prachtig zijn ontworpen, architectonisch veelzijdig en visueel overtuigend.
Rimadesio amsterdam stripe schuifdeur

De boodschap van Rimadesio is gericht op de constructieve details, het unieke functionele aspect en de exclusieve materialen. Een verhaal gebaseerd op gevoelsbeleving en gericht aan moderne klanten, die zich richten op design en innovatie

luxe vrijstaande garderobekast in glas Rimadesio Cover, op de achtergrond de Dress Bold inloopkast van Rimadesio

Een project kan alleen succesvol zijn op basis van een professionele, open en evenwichtige samenwerking binnen de opdrachtgever / architect / leverancier driehoek.

Deze rollen zijn onvervangbaar en cruciaal om een ​​uitzonderlijk en functioneel resultaat te bereiken.
Onze studio heeft een zeer ruime ervaring met de implementatie van dit innovatieve, technische merk. Ons werkveld is ruim verspreid; wij bedienen zowel particuliere clienten alsook (groot)zakelijke klanten: kantoren, horeca en openbare ruimtes.
Daarnaast voeren wij ook projecten in het buitenland uit. 


Noctum begeleidt en denkt met u mee in de technische toepassingsmogelijkheden binnen uw project. Voor meer (bouwkundig) advies of DWG-tekeningen van de producten van Rimadesio kunt u ons bij voorkeur mailen info@noctum.nl of bel 010 2233820

Klik hier voor meer technische specificaties van de systemen.rimadesio dealer gespecialieerd in particuliere en projectmatige toepassing
RIMADESIO VELARIA SCHUIFDEUREN

Unieke glazen schuifdeursystemen geheel op maat vervaardigt. Met recht mag gezegd worden dat Rimadesio een leidende rol heeft in de ontwikkeling van luxe innovatieve schuifdeuren. 

Warmte en materiaalgebruik karakteriseren de lijnen van het Rimadesio Velaria schuifpaneel. In het leveringsprogramma is een luxe glascollectie opgenomen waarbij tussen twee transparante glasplaten een metalen net wordt toegepast. Dit kan in brons, goud, rvs of aluminium zijn en maken van de schuifdeur een ware eyecatcher. Lees meer

SOHO SCHUIFDEUREN

rimadesio soho schuifdeur met fineer hout vlakverdeling
Luxe schuifdeurensyteem met vlakverdeling afgewerkt in gelakt aluminium of notenhout fineer.
Lees meer...
TAATSDEUR AURA

rimadesio design taatsdeur
De fraai vormgegeven glazen taatsdeuren.Door het weglaten van het kozijn ervaart men de totaliteit van het glas en de transparantie.

Lees meer...

COVER VRIJSTAAND

Rimdesio Cover, vrijstaande kledingkast in glas
Rimadesio Cover is een systeem van glazen draaideuren welke toegepast kan worden bij inloopkasten of de mogelijkheid van een nis een wandkast te maken. Nu ook verkrijgbaar in de vrijstaande versie.
Lees meer...
BINNENDEUREN

rimadesio glazen high-end binnendeuren op maatLuxe, moderne glazen binnendeuren van Rimadesio in een rijk scala aan uitvoeringen. Transparant, reflecterend glas, mat glas, glas met rvs of goudkleuring net: de Rimadesio deurenreeks bestaat uit ontwerpen welke esthetisch onderscheidend zijn en een langdurige levensduur waarborgen.
Lees meer...

STRIPE SCHUIFDEUREN

Rimadesio Stripe schuifdeuren
De Stripe schuifdeur wordt gekarakteriseerd door de toepassing van horizontale aluminium dwarsprofielen in combinatie met transparant of gelakt glas.

Technologische innovatie gecombineerd met stilistische variëteit
Lees meer...DRESS BOLD INLOOPKASTEN

Exclusieve inloopkasten van Rimadesio. Drie complementaire systemen, met de gemeenschappelijke deler de veelzijdigheid en de grote mogelijkheid in maatwerk. Combinaties van glas, leder, aluminium en houten panelen.

Lees meer...
ABACUS INLOOPKAST

rimadesio abacus inloopkast op maat Italiaans exclusief design op zijn top. Een inloopkast met glazen achterpanelen te kiezen uit een uitgebreid kleurenpalet. Afwerking accessoires in leder, glas en aluminium. Een luxe inloopkast geheel aan te passen aan de stijlkenmerken van de ruimte.
Lees meer...


POCKET SCHUIFDEUREN

Luxe schuifdeursystemen welke weg kunnen schuiven in de wand. Rimadesio design schuifdeuren leidt u naar een dynamisch idee van inrichting, waar licht en functionaliteit de wachtwoorden zijn van de moderne levensstijl.
Lees meer...
SAIL SCHUIFDEUR

rimadesio sail schuifdeuren met houten of aluminium profielenLuxe dubbelzijdige schuifpaneelcombinatie op deze foto uitgevoerd in walnoten fineer met transparant glas. Lees meer...TV WANDMEUBELS

rimadesio abacus wandmeubel
Modern vormgegeven design kastenwanden en flatscreen oplossingen uit de collectie van Rimadesio.
Lees meer...COVER WANDKAST

rimadesio cover luxe italiaanse design kledingkastLuxe uitgevoerde kledingkast met keuze aan glazen, houden en lederen indeling van de compartimenten.
Lees meer...MANTA TAFEL

rimadesio manta tafel
De tafel als een designelement in de woonkamer of werkruimte.

Verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Lees meer...ZENIT INLOOPKASTEN


rimadesio zenit italiaanse design inloopkast op maat Deze luxe inloopkast heeft een uitzonderlijke veelzijdigheid in composities en maatvoeringen. Een aluminium structuur met een variëteit in afwerking en kleuren. Leder en melamine interieur, glas en houten legplanken.
Lees meer...


ZENIT BOEKENKAST

rimadesio zenit design boekenkast met glazen legplankenExclusieve design boekenkast waarbij de leplanken vrij naar keuze ingedeeld kunnen worden. Uitgevoerd in glas en aluminium. Verkrijgbaar in 50 tinten.
Lees meer...
ZEN POCKETSCHUIFDEUR

moderne dubbele schuifdeur in de wand rimadesio zenEen dubbele schuifdeur met enkel glas schuivend in de wand. Rimadesio Zen is zowel verkrijgbaar als schuifdeur als draaideur.
Lees meer...


ALAMBRA BARMEUBEL

design barmeubel rimadesio alambraLuxe drankmeubel uitgevoerd in glas met dwarsprofielen en inbouwde koelkast.
Glas verkrijgbaar in 50 tinten. Lees meer


MOON DEUR

rimadesio moon deur Italiaans high-end design Op maat gemaakte vlakke glazen of in leder uitgevoerde deuren met een slanke aluminium structuur.
Lees meer


EVEN DEUR

rimadesio even deur Luxe binnendeur met dwarsprofielen gelijk aan de schuifdeuren Stripe en de Alambra kastmodules.
Lees meer...
LUXOR BINNENDEUR

rimadesio luxor gelakt glazen binnendeurExclusieve binnendeur verkrijgbaar in de draaideur als schuifdeurversie. High-end Italiaans design.
Lees meer...


VELA TAATSDEUR

rimadesio vela  taatsdeur op maatModerne ranke taatsdeur op maat met de deurstijl ingebouwd in de muur. Minimalistisch Italiaans design. Lees meer...

EOS LEGPLANKEN

rimadesio eos design gelakt glazen legplanken met led verlichtingLuxe gelakt glazen legplanken op maat met LED-verlichting naar keuze.
Lees meer...


SIPARIUM DEUR

rimadesio siparium glazen deur kamerhoogDraaideurversie van het Siparium systeem welke bestaat uit schuifdeuren en vouwdeuren.
Lees meer...

LINK+ DEUR


rimadesio link deur luxe gelakt glazen binnendeur Moderne deur gekenmerkt door de exclusieve tinten uit de Rimadesio kleuren collectie. Het esthetisch principe bestaat uit de totale integratie van slotschild en glasoppervlak. Lees meer...


GRAPHIS PLUS SCHUIFDEUREN

rimadesio graphis plus schuifdeuren
Op maat gemaakte gelakt glazen schuifdeurpanelen met geintegreerde greep.
Lees meer...

GRAPHIS LIGHT SCHUIFDEUREN

rimadesio graphis light italiaans high end design schuifdeursysteemEnkelzijdig glazen paneel uitstekend toe te passen in voor de sluiting van inloopkasten en nissen.
Lees meer...
DOLMEN DISPLAYS

rimadesio dolmen display Dressoirs en vrijstaande displays volledig uitgevoerd in glas. Verkrijgbaar in 50 tinten.
Lees meer...
SPIN DEUR

rimadesio spin deur in gelakt zwart glas op maatLuxe deursysteem op maat gemaakt met Rimadesio's gepatenteerde magneetsluiting.

Uitgebreide mogelijkheid aan glaskeuze.
Lees meer...

ALAMBRA KAST

italiaanse design kast met glazen deuren rimadeso alambraModulaire design kastsysteem bestaande uit lage dressoirs, hoge display kasten. Gekenmerkt door haar horizontale dwarsprofielen. Lees meer...

STELE BOEKENKASTEN

rimadesio stele boekenkastDesign boekenkasten en modulaire kasten, vrijstaand of tegen de muur uitgevoerd in glas, aluminium of hout.

Lees meer...

OPUS BOEKENKAST

luxe modulaire boekenkast in gelakt glas rimadesio opus italiaans designModulaire boekenkast bestaande uit vierkante en rechthoekige modules. Uitgevoerd in gelakt glas.
Lees meer...


TRAY KOFFIETAFEL


Moderne bijzettafel of koffietafel uitgevoerd in marmer of notenhout.
Lees meer...

ALAMBRA KAST

rimadesio alambra design kast voor assessoires
Luxe afgewerkte kast in rookglas en gelakt aluminium met diverse opbergvakjes voor accessoires.
Lees meer...

WIND BOEKENKAST

rimadesio wind boekenkast

Rimadesio Wind boekenkast met als uitgangspunt aluminium welke de mogelijkheid biedt nieuwe vormen te creeeren met minimale diktes, zelfs in grote composities.
Lees meer...