Top

Rimadesio

Rimadesio voor particulieren en contracts 

Dit Italiaans high-end merk behoort tot onze top 5 best verkopende merken. Ze maken op maat gemaakte glazen en aluminium deuren, kasten en meubelen die essentieel ontwerp verenigen met technologische innovatie, resulterend in producten die prachtig zijn ontworpen, architectonisch veelzijdig en visueel overtuigend.

Rimadesio amsterdam stripe schuifdeur
De boodschap is gericht op de constructieve details, het unieke functionele aspect en de exclusieve materialen. Een verhaal gebaseerd op gevoelsbeleving en gericht aan moderne klanten, die zich richten op design en innovatie

luxe vrijstaande garderobekast in glas Rimadesio Cover, op de achtergrond de Dress Bold inloopkast van Rimadesio

Noctum begeleidt en denkt met u mee in de technische toepassingsmogelijkheden binnen uw project. Voor meer (bouwkundig) advies of DWG-tekeningen kunt u ons bij voorkeur mailen info@noctum.nl of bel 010 2233820

Klik hier voor meer technische specificaties van de systemen.

Schuifdeuren op maat 

rimadesio dealer gespecialieerd in particuliere en projectmatige toepassing

Unieke glazen schuifdeursystemen geheel op maat vervaardigt. Met recht mag gezegd worden dat dit Italiaanse high-end merk een leidende rol heeft in de ontwikkeling van luxe innovatieve schuifdeuren. 

Warmte en materiaalgebruik karakteriseren de lijnen van het Velaria schuifpaneel. In het leveringsprogramma is een luxe glascollectie opgenomen waarbij tussen twee transparante glasplaten een metalen net wordt toegepast. Dit kan in brons, goud, rvs of aluminium zijn en maken van de schuifdeur een ware eyecatcher. Lees meer

Draaideuren 


Moderne glazen binnendeuren op maat Italiaans design Rimadesio
De moderne glazen binnendeuren zijn het onderwerp van technisch en stilistisch ontwerp. Het bedrijf heeft dan ook een leidende rol als het gaat om hoogwaardige architectonische oplossingen voor de binnenruimte.

Opslagystemen 


Moderne glazen garderobekasten vrijstaand of ingebouwd in een niche. Display systemen voor de inloopkast.

Rimadesio blijft zichzelf innoveren. De garderobe- en opslagsystemen gekenmerkt door haar veelzijdigheid. Toe te passen in een willekeurige architectonische setting, zowel thuis als op kantoor. Vrijstaande garderobekasten, kasten geheel op maat gemaakt ten behoeve van niches en de vrijstaande displaykasten voor de accessoires. Zomaar een greep uit de mogelijkheden van de systemen.

Living area

Zwart alumimium frame, deuren en glazen leplanken transparent grijs glas, zijdes en achterwand in grijs reflecterend glas, bovenblad in zwart eiken.

De living area onderzoekt het woongedeelte in al zijn verschillende vormen, van modulaire systemen tot interieuraccessoires. De exclusieve esthetische kwaliteiten van glas en de uitzonderlijke veelzijdigheid van de compositiemogelijkheden bieden nieuwe mogelijkheden voor het ontwerpen van woonruimtes.

Van het architecturale concept tot de stilistische definitie van omgevingen: een uitgebreide visie die de mogelijkheid biedt om complete en esthetisch consistente meubelontwerpen te creëren.

Boekenkasten


Moderne boekenkasten op maat gemaakt in aluminium, glas en hout. Italiaans high-end design van Rimadesio.
De boekenkasten worden gekenmerkt door een grote veelzijdigheid in de samenstelling en unieke technische oplossingen, die de functionele mogelijkheden uitbreiden. Aluminium en glas zijn de belangrijkste materialen die verschillende ontwerpconcepten voor de boekenkast mogelijk maken. 

Inloopkasten


exclusieve Italiaanse maatwerk inloopkast Rimadesio

De inloopkasten combineren architectuur en de modulaire kastsystemen. De meest persoonlijke ruimte in het huis worden kamers die moeten worden ontworpen met het oog op uitstekende functionele prestaties en een exclusieve stilistische definitie van de gebruiker.

Nachtmeubels


Luxe display kast op maat gemaakt

Tafels


moderne eettafels met een glazen, marmer of houten blad. Italiaans design van RIMadesio
De tafel als ontwerpelement van een ruimte met uiteenlopende gebruikersvereisten. De tafel als eettafel, vergadertafel of desk.

Dressoirs


Luxe dressoirs, kasten, barmeubels op maat

Exclusieve design boekenkasten, dressoirs, vitrinekasten, zwevende wandmeubels en vrijstaande kasten uitgevoerd in glas, gefineerd hout en aluminium.

Geheel naar eigen inzicht samen te stellen.

De uitzonderlijke variëteit aan kleuren van het gelakte glas in glans en matte afwerking, in 62 kleuren van de Ecolorsystem-collectie zorgt voor de grootste vrijheid van stijlinterpretatie

Bijzettafels en zwevende vitrines


moderne design salontafel high-end italiaans design van Rimadesio
De moderne salontafel als een designelement in de woonkamer of werkruimte. Een brede collectie oplossingen in esthethiek en afwerking voor de architectonische leef- of werkomgeving. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Blad keuze in 30 tinten mat of glossy gelakt glas, walnoot of (zwart) eiken, frame in diverse tinten (gelakt) aluminium.
Rimadesio abacus living wandmeubel op maat

Rimadesio Abacus Living 21

Rimadesio self glazen vrijstaande kast in gelakt glas

Rimadesio Self 11

Rimadesio alambra dressoir glas op maat

Rimadesio Alambra 02

Design glazen nachtkastje op maat rimade

Rimadesio Self 02

Prijzen design tv  wandmeubel in glas op maat rimadesio abacus 03

Rimadesio Abacus Living 18

Design tv meubel op maat gelakt glas rimadesio abacus

Rimadesio Abacus Living 06

Italiaans design boekenkast rimadesio opus

Rimadesio Opus 02

Rimadesio opus modulaire kastsystemen pr

Rimadesio Opus 01

Moderne kolom boekenkast in glas en aluminium rimadesio sixty

Rimadesio Sixty 02