Top

MDF Italia Yale Low Table

  • Mdf italia yale low
  • Mdf italia yale low  1
  • Mdf italia yale low  2


MDF ITALIA YALE LOW TABLE

Design: J.M. Massaud

Fabrikant: MDF Italia

Lage salontafels, in rechthoekige en vierkante vorm, identiek aan het ontwerp van het frame van de Yale bank.
Het frame in gelakt aluminium is verkrijgbaar in mat wit voor de versie met top in LG HI MACS en marmer, of in mat zwart voor de versie met top in het zwart PaperStone ®, een innovatief en ecologisch materiaal, gemaakt van gerecycled papier op basis van water-en plantaardige olie en hars
  • Levertijd: 6-8 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van MDF Italia. De design meubelen van MDF Italia staan bekend om haar minimalistische vormgeving, eenvoud in al haar facetten. Ze leent zicht bijzonder goed voor de inrichting van de hedendaagse zakelijke of particuliere binnenruimte. De collectie bestaat uit een range van moderne zitbanken, chaise longues, salontafels, bureaus, vergadertafels, bijzettafels, vergaderstoelen, kantinemeubilair, Vita collectie, wandmeubels, tv-meubel en bedden.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Noctum verzorgt turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Meer design nieuws treft u aan op ons Blog

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten