Top

MDF Italia Mamba

  • Mdf italia mamba desk design bureau legp
  • Mdf italia mamba design shelving system
  • Mdf italia mamba design shelving system  1


MDF ITALIA MAMBA

Design: V. Vasilev

Fabrikant: MDF Italia

MDF Italia Mamba
Fraai vormgegeven plank/ hangende schrijftafel. De golvende vorm en de taps toelopende dikte voegen een sterke visuele impact toe aan het ontwerp van het product en het imago. De plank is gemaakt van mat wit Cristalplant *, een composiet materiaal samengesteld uit natuurlijke mineralen, acryl materiaal en polymeer polyesters.
  • Levertijd: 4-6 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van MDF Italia. De design meubelen van MDF Italia staan bekend om haar minimalistische vormgeving, eenvoud in al haar facetten. Ze leent zicht bijzonder goed voor de inrichting van de hedendaagse zakelijke of particuliere binnenruimte. De collectie bestaat uit een range van moderne zitbanken, chaise longues, salontafels, bureaus, vergadertafels, bijzettafels, vergaderstoelen, kantinemeubilair, Vita collectie, wandmeubels, tv-meubel en bedden.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Noctum verzorgt turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Meer design nieuws treft u aan op ons Blog

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten