Top

MDF Italia Hara

  • Mdf italia hara zitbank design bankstel  2
  • Mdf italia hara zitbank design bankstel
  • Mdf italia hara zitbank design bankstel  3
  • Mdf italia hara zitbank design bankstel  1


MDF ITALIA HARA

Design: B. Fattorini & Partners

Fabrikant: MDF Italia

MDF Italia Hara
Technologische innovatie in een grondig en minimalistisch ontwerp. Een mechanisme van de nieuwste generatie zorgt voor een zeer nauwkeurige elektronische regeling van zowel de rugleuning en de zitting, onafhankelijk van elkaar. Gevuld met gelakt metalen draagstructuur, poot met slede onderstel in spuitgegoten aluminium, gepolijste afwerking of gelakt in mat wit of mat antraciet grijs. Losse hoes.
  • Levertijd: 4-6 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
  • MDF Italia catalogus
Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van MDF Italia. De design meubelen van MDF Italia staan bekend om haar minimalistische vormgeving, eenvoud in al haar facetten. Ze leent zicht bijzonder goed voor de inrichting van de hedendaagse zakelijke of particuliere binnenruimte. De collectie bestaat uit een range van moderne zitbanken, chaise longues, salontafels, bureaus, vergadertafels, bijzettafels, vergaderstoelen, kantinemeubilair, Vita collectie, wandmeubels, tv-meubel en bedden.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Noctum verzorgt samen met Subsolo Outdoor turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Meer design nieuws treft u aan op ons Blog

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten