Top

AGAPE 003

  • Glazen wastafel rechthoekig agape washba
  • Design wastafel badkamer agape amb flatx
  • Design glazen wastafel rechthoekig apape
0,00
  stuk


AGAPE 003 WASTAFEL

Fabrikant Agape

Semi-terugvallende, rechthoekige wastafels, gemaakt in spiegelglas, met afneembare schuin blad uitgevoerd in eiken, teak of PARAPAN®. Een ideale aanvulling op de bladen van de Flat XL bereik met een dikte van 12 cm. Kan niet los worden verkocht.
Afmetingen cm 120 x 44d x 10h - 47 "1/4 x 17" 3/8 x 3 "7/8
.
Levertijd: 3-5 weken.
Agape catalogus

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een geïntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes geïnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape's producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende "Design Plus" awards, en producten die op de shortlist voor de ADI "Premio Compasso d'Oro" vertegenwoordigd waren.

Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over