Top

Rimadesio

Rimadesio collectie high-end Italiaans design

rimadesio

Noctum heeft zich gespecialiseerd in Rimadesio. Dit innovatieve exclusieve Italiaanse merk met zijn vele designonderscheidingen en patenten, biedt de mogelijkheid een architectonisch vormgegeven touch te geven aan de particuliere en zakelijke binnenomgeving.

Rimadesio leidt u naar een dynamisch idee van inrichting, waar licht en functionaliteit de wachtwoorden zijn van de moderne levensstijl.

Adviseur voor architecten en projectenontwikkelaars

De filosofie van Noctum is gericht op turn-key totaalprojecten: inrichten, leveren en monteren.

Wij geven technisch totaaladvies aan architecten en projectontwikkelaars en kunnen dan ook vanaf de beginfase van het projectontwerp een toegevoegde waarde zijn inzake de wensen en functionele invulling.

 

Voor een totale projectrealisatie werken wij naast Rimadesio met een geselecteerde collectie van mooie merken welke het hedendaagse moderne design vertegenwoordigt.

 


DRAAIDEUREN


rimadesio spin deur met smal kozijnRimadesio binnendeuren voor prive alsook zakelijke projecten. Innovatief hedendaags design waarbij perfectie en details de keywoorden zijn.
Lees meer...

TAATSDEURENDesign taatsdeuren uitgevoerd in glas voor een moderneen linbouwkledingkast met keuze aan glazen, houten en lederen indeling van de compartimenten.
Lees meer...

KOZIJNLOZE DEUREN


rimadesio kozijnloze binnendeur in glas of leder moon en zen

Rimadesio's kozijnloze deuren worden gekenmerkt door een volledige afwerking van het kozijn in de wand. Een subtiel architectonisch lijnenspel en detaillering wat tot de verbeelding spreekt.
Lees meer...

SCHUIFDEUREN


Rimadesio Stripe schuifdeuren
De schuifdeuren van Rimadesio vormen een architectonisch concept voor de hedendaagse leefomgeving. Maatwerk deuren in een keur aan afwerkingen.
Lees meer...POCKETDEUREN DUBBELModerne glazen pocketdeuren wegschuivend in de wand of draaiend. Verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen.
Lees meer...

ENKELE POCKETDEURENRimadesio enkele pocketdeuren qua uitvoering in materiaal en afwerking gelijk aan de dubbele pocketdeuren.
Lees meer...


LEDEREN DEUREN


rimadesio lederen deur
Luxe binnendeuren waarvan deurpaneel, deurpost en handvat bedekt zijn met fango leder. Verkrijgbaar in 8 tinten. Katoenen stiksel in identieke kleur.
Lees meer...

HARMONICADEUREN


design vouwdeuren harmonicadeuren in glas rimadesio siparium

Niet iedere ruimte is geschikt voor een schuif- of draaideur. Rimadesio draagt hiervoor een oplossing aan in de vorm van een vouwdeur harmonicadeur.
Lees meer...


VRIJSTAANDE KASTEN


Rimdesio Cover, vrijstaande kledingkast in glas

Rimadesio Cover is een systeem van glazen draaideuren welke toegepast kan worden bij inloopkasten of de mogelijkheid van een nis een wandkast te maken. Nu ook verkrijgbaar in de vrijstaande versie
Lees meer...

INBOUW EN DOORLOOP


rimadesio cover kast voor wand of niches

Luxe uitgevoerde inbouwkledingkast met keuze aan glazen, houten en lederen indeling van de compartimenten.
Lees meer...


INLOOPKASTEN


luxe inloopkasten op maat in glas leder en aluminium rimadesio

Rimadesio's nieuwe concept van walk-in closets of design inloopkasten fuseert uitsluitend architectuur en modulaire systemen.
Lees meer...


LEGPLANKEN


design zwevend wandmeubel in glas op maat rimadesio self

Luxe legplanken in transparant of gelakt glas op maat. LED-verlichting optioneel. Verkrijgbaar in 50 kleurtinten uit de colourreeks van Rimadesio.
Lees meer...


DRESSOIRS EN KASTEN


design glazen dressoir op maat rimadesio self up
Dressoirs, hoge vrijstaande kasten en wandkasten in glas en aluminium. Op maat in diverse afwerkingen.
Lees meer...
TV-MEUBELS


modern glazen wandmeubel op maat rimadesio abacus
Exclusieve configureerbare wandmeubels met optioneel ingebouwde TV, zwevende ladekasten en vitrines. Verkrijgbaar in een ruim kleurenpalet.
Lees meer...

BOEKENKASTEN


design boekenkast in glas en aluminium rimadesio zenitDesign boekenkasten en modulaire kastsystemen, vrijstaand of tegen de muur uitgevoerd in glas, aluminium of hout. Vrijstaand op een wandmodel. Op maat gemaakt.
Lees meer...

BAR DRANKMEUBEL


luxe barmeubel in glas met ingebouwde koelkast rimadesio alambra

Luxe drankmeubel uitgevoerd in deuren met horizontale dwarsprofielen.

Verkrijgbaar in diverse glasuitvoeringen.
Lees meer...
TAFELS


rimadesio manta tafel met marmeren blad en aluminium onderstel

De tafel als een designelement

Een brede collectie oplossingen in esthetiek en afwerking

Verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen.

Lees meer...SALONTAFELS


design salontafel in glas of marmer met aluminium onderstel. Rimadesio italiaans design
Salontafels en koffietafels uitgevoerd in glas met tinten uit het exclusieve Ecolorsystem of luxe marmersoorten. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.
Lees meer...NACHTKASTJES


luxe nachtkastjes en make-up kasten rimadesio

Rimadesio commodes, displays, nachtkastjes met 62 glaskleuren in de exclusieve Ecolorsystem range en meer dan 30 aluminium afwerkingen.
Lees meer...
BADKAMERSLuxe Italiaanse badkamermeubels en sanitair. Design baden inloopdouches. De modellen laten zicht uitstekend combineren met de architectonisch vormgegeven wellnessruimte.
Lees meer...SAUNA EN HAMMAM


luxe hammam op maat gemaakt in roestvrij staal italians design Effegibif up
Geniet van de voordelen van een home-wellness op maat. Design en innovatie gaan bij Effegibi hand in hand. Voor de volledige collectie hammams en sauna's
lees meer...

OUTDOOR DESIGN


design buitenmeubelen
Moderne architectonisch vormgegeven (stads)tuinen, (dak)terrassen, serres, terrasoverkappingen en patio’s. Voor particulieren alsook zakelijke klanten.
Lees meer...


TERRASOVERKAPPINGEN


corradi alba lamellen terrasoverkappingLoungen in de tuin is nu mogelijk zonder de overlast van de wisselende weersinvloeden.
Ook voor toepassingen in de professionele sfeer is de Corradi Pergotenda serie uiterst geschikt.
Lees meer...

AROMA DIFFUSERS


luxe aroma difuser

@aroma biedt een breed scala aan stijlvolle geurideeën om een ​​luxe en rustige sfeer te creëren in iedere ruimte. Zowel voor particulier als zakelijk.

Lees meer...Hier treft u een geselecteerd aanbod van de luxe deuren en kastsystemen van Rimadesio aangevuld met een zorgvuldig samengestelde collectie Italiaanse design meubelen
Fraai afgewerkte stijlvolle producten voor particuliere en zakelijk omgevingen. Implementatie in nieuwbouwprojecten, contracts, alsmede bouwbegeleiding. 
De (gelakt) glazen design deurenwandrekken, moderne inloopkasten en meubelen van Rimadesio creëren de illusie van ruimtelijkheid. Een glazen deur op maat moet een weerspiegeling zijn van de verfijning en elegantie van detaillering.  
De collectie van Rimadesio omvat een verscheidenheid van glazen binnendeuren met magnetisch slot. Dankzij de moderne technologie is er een scala aan keuzemogelijkheden voor de glazen binnendeur.  
Aanbiedingen