Top

Rimadesio collectie

Noctum Interieurprojecten

Rimadesio high-end Italiaans design voor binnendeur - schuifdeuren - inloopkasten en meubelen

Rimadesio staat  bekend om haar innovatie, technische binnendeuren en schuifdeuren. Noctum heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in dit technische Italiaanse merk. Rimadesio heeft vele internationale designonderscheidingen en patenten en biedt met de collectie, ontworpen door Giuseppe Bavuso, de mogelijkheid een architectonisch vormgegeven touch te geven aan de particuliere en zakelijke binnenomgeving.

De collectie van Rimadesio leidt u naar een dynamisch idee van inrichting, waar het materiaalgebruik aluminium en glas, de lichtheid en functionaliteit vertalen naar de moderne levensstijl.


DRAAIDEUREN


Moderne glazen binnendeuren op maat met aluminium omlijsting van RimadesioModerne glazen binnendeuren op maat, van vloer tot plafond, in aluminium en glas zonder vloerveren, voor prive alsook zakelijke projecten. Rimadesio biedt innovatief hedendaags design waarbij perfectie en details de keywoorden zijn.
Lees meer...

TAATSDEUREN


Moderne glazen taatsdeuren en transparant of gelakt glas zonder vloerspeun van het Italiaanse merk Rimadesio
Design glazen taatsdeuren of pivoterende deuren op maat zonder vloerpot. Uitgevoerd in diverse luxe glaskleuren en afwerkingen uit de ecolorkleurenreeks van Rimadesio met een minimale aluminium omlijsting 
Lees meer...

KOZIJNLOZE DEUREN


moderne kozijnloze glazen deuren kamerhoog

Kozijnloze deuren van Rimadesio worden gekenmerkt door een volledige afwerking van het kozijn in de wand. Een subtiel architectonisch lijnenspel en detaillering wat tot de verbeelding spreekt.
Lees meer...

SCHUIFDEUREN


Rimadesio schuifdeuren in glas en aluminium op maat gemaakt.
De design schuifdeuren van Rimadesio vormen een architectonisch concept voor de hedendaagse leefomgeving. Schuifdeuren in een keur aan afwerkingen.
Lees meer...POCKETDEUREN DUBBEL


Dubbele glazen pocketdeuren welke wegschuiven in de muur. Moderne glazen pocketdeuren wegschuivend in de wand of draaiend. Verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen uit de ecolorserie van Rimadesio
Lees meer...

ENKELE POCKETDEUREN


design deuren schuivend in de wand met inbouwrail
Enkelvoudige pocketdeuren qua uitvoering in materiaal en afwerking gelijk aan de dubbele pocketdeuren.
Lees meer...


LEDEREN DEUREN


Moderne lederen deuren op maat gemaakt. Verkrijgbaar in 8 tinten leder
Luxe binnendeuren waarvan deurpaneel, deurpost en handvat bedekt zijn met fango leder. Verkrijgbaar in 8 tinten. Katoenen stiksel in identieke kleur.
Lees meer...

HARMONICADEUREN


Design vouwdeuren in glas en aluminium

Niet iedere ruimte is geschikt voor een schuif- of draaideur. De Sipariumserie van Rimadesio draagt hiervoor een oplossing aan in de vorm van een vouwdeur harmonicadeur.
Lees meer...


VRIJSTAANDE KASTEN


Luxe vrijstaande garderobekasten op maat in glas, aluminium en leder afgewerkt. Rimadesio Italiaans design

De Rimadesio Cover is een systeem van glazen draaideuren welke toegepast kan worden bij inloopkasten of de mogelijkheid van een nis een wandkast te maken. Nu ook verkrijgbaar in de vrijstaande versie
Lees meer...

INBOUWKASTEN IN NICHE

slaapkamerkasten ingebouwd in een niche

Luxe uitgevoerde inbouwkledingkast met keuze aan glazen, houten en lederen indeling van de compartimenten.
Lees meer...


INLOOPKASTEN


Luxe Italiaanse inloopkasten op maat gemaakt van Rimadesio

Rimadesio biedt exclusieve modulaire inloopkasten met een rijkelijke uitstraling. Een combinatie van hout, leder en glas met een aluminium structuur.
Lees meer...


LEGPLANKEN


Moderne aluminium legplanken met LED-verlichting

Luxe legplanken in transparant of gelakt glas op maat. LED-verlichting optioneel. Verkrijgbaar in 50 kleurtinten uit de ecolorsystem range.
Lees meer...


DRESSOIRS EN KASTEN

Design dressoirs, wandkasten op maat. Italiaans design
Naast deuren en inloopkasten biedt Rimadesio een uitgebreide keuze aan maatwerk dressoirs, moderne kastsystemen en wandkasten in glas en aluminium. Een eindeloze mogelijkheid materiaalafwerkingen.
Lees meer...


TV-MEUBELS


Luxe wandmeubelen met geintegreerde tv
Exclusieve configureerbare Rimadesio wandmeubels met optioneel ingebouwde TV, zwevende ladekasten en vitrines. Verkrijgbaar in een ruim kleurenpalet van glas of houten modules. 
Lees meer...

BOEKENKASTEN


Design boekenkasten in aluminium en glasDesign, innovatie en minimalistisch dat zijn de Rimadesio  boekenkasten en modulaire kastsystemen, vrijstaand of tegen de muur uitgevoerd in glas, aluminium of hout. Vrijstaand of een wandmodel. Op maat gemaakt.
Lees meer...

BAR DRANKMEUBEL


luxe barmeubel met geintegreerde koelkast afgewerkt in notenhout

Luxe drankmeubelen van Rimadesio uitgevoerd in deuren met horizontale dwarsprofielen.

Verkrijgbaar in diverse glasuitvoeringen. Italiaans design 
Lees meer...
TAFELS


Rimadesio tafels

De Rimadesio tafel als een designelement

Een brede collectie oplossingen in esthetiek en afwerking

Verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen.

Lees meer...


SALONTAFELS


moderne salontafels met marmer, glas of houten blad
Salontafels en koffietafels uitgevoerd in glas met tinten uit het exclusieve Ecolorsystem van Rimadesio of luxe marmersoorten. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.
Lees meer...NACHTKASTJES


Nachtkasten en glazen displays voor in de inloopkast of kleedkamer

Moderne commodes, displays, nachtkastjes met 62 glaskleuren in de exclusieve Ecolorsystem range van Rimadesio en meer dan 30 aluminium afwerkingen.
Lees meer...
ITALIAANSE BADKAMERS


Italiaanse badkamer van Agape en Boffi
Luxe Italiaanse badkamermeubels en sanitair. Design baden inloopdouches. De modellen laten zicht uitstekend combineren met de architectonisch vormgegeven wellnessruimte.
Lees meer...SAUNA EN HAMMAM


luxe sauna en hammam van het Italiaanse merk Effegibi
Geniet van de voordelen van een home-wellness op maat. Design en innovatie gaan bij Effegibi hand in hand. Voor de volledige collectie hammams en sauna's
lees meer...

OUTDOOR DESIGN


buitenmeubelen
Moderne architectonisch vormgegeven (stads)tuinen, (dak)terrassen, serres, terrasoverkappingen en patio’s. Voor particulieren alsook zakelijke klanten.
Lees meer...


TERRASOVERKAPPINGEN


moderne terrasoverkappingen Loungen in de tuin is nu mogelijk zonder de overlast van de wisselende weersinvloeden.
Ook voor toepassingen in de professionele sfeer is de Corradi Pergotenda serie uiterst geschikt.
Lees meer...

AROMA DIFFUSERS


geurinstallaties voor thuis of professioneel

@aroma biedt een breed scala aan stijlvolle geurideeën om een luxe en rustige sfeer te creëren in iedere ruimte. Zowel voor particulier als zakelijk.

Lees meer...Rimadesio voor particulieren

De filosofie van Noctum is gericht op luxe high-end projecten: van de tekentafel tot de finale oplevering.

Wij zijn omringd door een vast bouwteam bestaande uit (interieur)architecten, bouwkundige ingenieurs en vakbekwame ambachtslieden.

Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor enkel de producten uit onze collectie met uw eigen architecten en bouwers.


Noctum als technisch projectadviseur van Rimadesio

Wij geven technisch totaaladvies aan (interieur)architecten en projectontwikkelaars inzake de toepassingsmogelijkheden van Rimadesio. Dit exclusieve high-end merk kan dan ook vanaf de beginfase van het projectontwerp een toegevoegde waarde zijn inzake de wensen en functionele invulling.

 
Voor een totale projectrealisatie werken wij tevens met een geselecteerde collectie van mooie Italiaanse high-end merken welke het hedendaagse moderne design vertegenwoordigt.

 

Wat onderscheidt Rimadesio van andere merken

De collectie van Rimadesio is onderscheidend en uniek. Neem de moderne schuifdeuren en binnendeuren uitgevoerd in een keur aan glasstijlen zoals gematteerd, gezandstraald, transparant of mat/glanzend glas uit de bekende ecolorreeks, of het glas met een goud, koper, brons of rvs-effect door het gaasnet wat aangebracht wordt tussen de 2 glasplaten.

Daarnaast kunnen de deuren uitgevoerd worden met horizontale of verticale applicaties uitgevoerd in het luxe walnotenfineer of gelakt aluminium voor een Japanse look a like stijl.

 

Wilt u het helemaal strak en minimalistisch hebben dan is een keramische deur ook wel porcellanato gres genoemt een optie.

Inloopkastsystemen welke geheel naar wens en zo luxe mogelijk samengesteld kunnen worden.

En last but not least de prachtige Cover kasten welke zowel als design garderobekast als vrijstaande vitrinekast ter afscheiding van ruimtes kan fungeren. 

Naast de Rimadesio deursystemen en inloopkasten is er ook een range prachtige maatwerkmeubelen aan zoals dressoirs, secretaires, drankmeubels en wandkasten.

 

Rimadesio is zonder twijfel een van de meest elegante en verfijnde merken van het ‘made in Italy’ design. Internationaal ambassadeur van een esthetische taal die vertrouwt op eenvoudige en milieuvriendelijke materialen om complexe realisaties te creëren.

 

Sinds de ontstaansgeschiedenis in 1956 geeft het bedrijf de voorkeur aan milieuvriendelijke materialen zoals aluminium en glas, milieuvriendelijk en recyclebaar, materialen die tot op heden terug te vinden zijn in de producten. De stilistische kracht van het bedrijf vindt haar vorm met de eigen kenmerkende ontwerpkarakteristieken van de huisontwerper Giuseppe Bavuso.

 

Een van de details die de brede collectie Rimadesio zo toegankelijk en gebruikersvriendelijk maakt, is ongetwijfeld het Ecolorsystem, een catalogus met kleuren voor het lakken van glazen en structurele elementen die worden gebruikt voor alle producten van de collectie.

  

Rimadesio biedt modulaire systemen voor de woonkamer, boekenkasten, schuifpanelen, draaideuren, inloopkasten en een verzameling complementaire ontwerpen: een meer en meer complete samensmelting tussen interieur en meubilair, welke voldoen aan de trends van het hedendaagse leven, variërend van huiselijke ruimtes tot zakelijke instellingen en grote projecte

Sinds 2011 is Rimadesio het eerste bedrijf op het gebied van meubelen dat voor 100% op zonne-energie werkt: de aanpak van groene energie is altijd gekenmerkt met echte doelen en meetbare resultaten.

Perfectie

Rimadesio is vanuit de wortels constant bezig zichzelf te innoveren. De producten uit het leveringsgamma van Rimadesio worden voortdurend doorontwikkeld om zodoende een voorsprong te hebben en in te spelen op trends in de markt.

 

Tijdloos

Rimadesio streeft naar een tijdloze klasse: perfect integrerend in het interieur dat zij de golven van de modetrends ontstijgen. Tijdloos is dat ook een goede aanduiding van de collectie.

Bij Rimadesio gaan architectonische en esthetische principes hand in hand bij de uitwerking van onze ontwerpen

 

Prijzen

Meerdere internationale prestigieuze prijzen zijn er toegekend aan de ontwerpen van Rimadesio

De vaardigheid om originele antwoorden te bieden voor functionele vereisten, om nieuwe oplossingen voor te stellen voor dagelijks gebruik van ruimten om verder te gaan dan de beperkingen van de gebruikelijke methoden.

 

1993    Siparium Young & Design 1993

2000    Zenit    Award KBB

2001    Zenit    Selected for Design Index ADI 2001

2002    Siparium Top 100 Frames

2005    Graphis Selected for Design Index ADI 2005

2007    Vela     Selected for Design Index ADI 2007

2008    Vela     Selected for XXI Premio Compasso d’Oro ADI

2015    Wind   Red Dot Award for Living rooms and bedrooms

2016    Cover  AZ Awards 2016 'Best Furniture System'

2016    Alambra Selected for Design Index ADI 2016

2017    Sail Selected for Design Index ADI 2017