Top

Paola Lenti Ami Sofa 02

  • Paola lenti ami bank armchair fauteuil d 1
  • Paola lenti ami bank armchair fauteuil d
  • Paola lenti ami bank armchair fauteuil d 2
  • Paola lenti ami bank armchair fauteuil d 3
  • Paola lenti ami bank armchair fauteuil d 4
0,00
  stuk


PAOLA LENTI AMI SOFA

Design: Francesco Rota

Fabrikant: Paola Lenti

Design sofa welke de hedendaagse uitstraling aan de privé en zakelijke binnenomgevingen biedt. Toe te passen in combinate met de (smalle) stoelen met armleuning.  Frame vervaardigd in staal waarvan de zichtbare delen een gesatineerde afwerking hebben in RVS AISI 304
De bekleding is uitgevoerd met Chain, Paola Lenti’s handtekening voor rondgebreid en met de hand geweven textuur, direct afgewerkt op het frame.  De kussens kunnen worden bekleed met een reeks aan  samengestelde stoffen en kleuren uit de Paola Lenti Collectie.
  • Levertijd: 4-6 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
De HOME Collection van Paola Lenti is verkrijgbaar in een variëteit aan zelf ontwikkelde stoffen.  Het gebruik van een rijk scala aan sprekende kleuren geeft de HOME collectie van Paola Lenti de ruimte zich bijzonder goed te lenen voor de hedendaagse architectonisch vormgegeven professionele of particuliere binnenomgeving.
Paolo Lenti zoekt met haar ontwerpen naar de balans tussen esthetische en technologische innovaties.  Strakke vormen en krachtige lijnen vormen de rode draad in haar ontwerpen.
Paola Lenti HOME bestaat uit een range van moderne modulaire sofa’s, banken, chaise longue, fauteuils en tafels.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Noctum verzorgt turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Meer design nieuws treft u aan op ons Blog 

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code