Top

AGAPE VIEQUES

  • Modern ligbad badkuip staal agape vieques bath
  • Apage vieques ligbad design patricia urquiola
  • Design badkamer italiaans agape vieques
  • Design badkuip modern bad agape vieques bath
  • Design bad staal agape vieques bath
  • Agape vieques bath by patricia urquiola
0,00
  stuk


AGAPE SPOON VIEQUES BAD

Fabrikant Agape

Agape design bad Vieques ontworpen door Patricia Urquiola. Een eigentijdse herontdekking van de ouderwetse badkuipen. Vieques is in staal, met een witte interne afwerking en wit of donkergrijze buitenkant ( RAL 7021 ) . Dit luxe bad kan worden aangevuld met een teak plank en rugleuning. Een mooie combinatie van oud en modern. 


Capaciteit: 370 lt
Gewicht: 85 kg.
Afmeting: cm 171 x 63,5h x 72,6d 

Levertijd: 3-5 weken
Agape catalogus

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een geïntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes geïnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape's producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende "Design Plus" awards, en producten die op de shortlist voor de ADI "Premio Compasso d'Oro" vertegenwoordigd waren.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code