GET INSPIRED

Agape Marsiglia is een compact bad uitgevoerd in cristalplant. Dit fraai bad is bijzonder geschikt voor omgevingen met beperkte afmetingen dankzij de regelmatige vormgeving en gereduceerde lengte. De brede oppervlakte aan de lange zijde is het belangrijk

SKU 11168411

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

AGAPE MARSIGLIA BAD

Fabrikant Agape

Agape Marsiglia is een compact bad uitgevoerd in cristalplant.
Dit fraai bad is bijzonder geschikt voor omgevingen met beperkte afmetingen dankzij de regelmatige vormgeving en gereduceerde lengte. De brede oppervlakte aan de lange zijde is het belangrijkste onderscheidende element. Een lichte helling in het oppervlak zorgt voor de waterafvoer

Het bad is gemaakt van wit Cristalplant biobased of duo-kleurig met een lichtgrijze (RAL7044) of donkergrijze (RAL7021) buitenkant.

Het Marsiglia ligbad was de winnaar van de 6de editie van het Cristalplant Design Contest, de wedstrijd voor jonge ontwerpers in 2014 met de medewerking van Agape.

 

Afmetingen 148 cm x 57,5h x 87d – 58 “16/64 x 22” 41/64 x 34 “1/4

Levertijd: 3-5 weken
Agape catalogus

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een ge&iumlntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes ge&iumlnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape’s producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende “Design Plus” awards, en producten die op de shortlist voor de ADI “Premio Compasso d’Oro” vertegenwoordigd waren.