GET INSPIRED

Agape Cuna design bad. Ontworpen door Patrcia Urquiola. Het cuna bad is afgewerkt met een stalen structuur. Een smal en compact bad. Verkrijgbaar in diverse afwerkingsmogelijkheden.

SKU 10599793

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

AGAPE CUNA

Fabrikant Agape

Agape Cuna design bad. Ontworpen door Patrcia Urquiola.
Het cuna bad is afgewerkt met een stalen structuur. Een smal en compact bad.
Verkrijgbaar in diverse afwerkingsmogelijkheden.

Afmeting: 1600&times750&times510mm

Levertijd: 3-5 weken
Agape catalogus
Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een ge&iumlntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes ge&iumlnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape’s producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende “Design Plus” awards, en producten die op de shortlist voor de ADI “Premio Compasso d’Oro” vertegenwoordigd waren.