Top

B&B Italia Pab 02

  • Bb italia pab design wandkast op maat 9
  • Bb italia pab design wandkast op maat 8
0,00
  stuk


B&B ITALIA PAB 02

Fabrikant: B&B Italia

B&B Italia PAB. Een fraai en elegant modulair kastensysteem.
Op bovenstaande foto is de PAB uitgevoerd als kolomkast.
Te gebruiken als audiomeubel maar ook als dressoir of boekenkast. 
PAB is uitgegroeid tot een zeer succesvol systeem in een brede waaier van configuraties en verschillende afwerkingen. De afwerking vormt een belangrijk onderdeel van de  identiteit van dit fraai design wandmeubel. De enorme keuze aan afwerkingen en kleuren, samen met de verscheidenheid van decoratieve elementen maakt het mogelijk om deze wandkast geheel naar eigen wens samen te stellen. 
  • Levertijd: 6-8 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
  • B&B Italia catalogus
Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van B&B Italia
B&B Italia is marktleider op het gebied van hedendaags design.
Deze collectie leent zicht bijzonder goed voor de inrichting van de hedendaagse zakelijke of particuliere binnenruimte. De collectie bestaat uit een range van moderne zitbanken, chaise longues, salontafels, bureaus, vergadertafels, bijzettafels, vergaderstoelen, kantinemeubilair,

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Noctum verzorgt samen met Subsolo Outdoor turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code