Top

AGAPE PEAR C

  • Moderne italiaanse vrijstaande wastafel pear c agape
0,00
  stuk


AGAPE PEAR C

Gemaakt in wit Cristalplant® biobased, weerklink de onmiskenbare designstijl van het bad en fittingen van de collectie met dezelfde naam. De Pear C domineert de ruimte met zijn zachte en sterke volume, uitgehouwen als een monoliet. Verdere mogelijkheid is de semi-inbouwversie, in witte Cristalplant® biobased, met elegante lijnen.


Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een geïntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes geïnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape's producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende "Design Plus" awards, en producten die op de shortlist voor de ADI "Premio Compasso d'Oro" vertegenwoordigd waren.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code