Top

Paola Lenti Shito 01

  • Italiaanse design stoel paola lenti shit
0,00
  stuk


PAOLA LENTI SHITO 01

Design: F. Rota

Fabrikant: Paola Lenti

Design fauteuil in gebogen hout. Basis in staal,.
Zitting in gebogen multiplex gefineerd en geverfd in Sabbia , calce , grigio of grigio scuro . De grens van het houten frame en de stalen onderstel is mat gelakt in kleuren passend bij de kleur van de houten zitting . De set van 3 kussens die speciaal voor deze fauteuil is ontworpen,  is noodzakelijk voor volledige zitcomfort.
Kussens hebben een afneembare hoes gemaakt van een vooraf bepaalde samenstelling van Blend , Dots en Viva stoffen. De serie Shito bevat ook een chaise longue en een poef - container.

De HOME Collection van Paola Lenti is verkrijgbaar in een variëteit aan zelf ontwikkelde stoffen.  Het gebruik van een rijk scala aan sprekende kleuren geeft de HOME collectie van Paola Lenti de ruimte zich bijzonder goed te lenen voor de hedendaagse architectonisch vormgegeven professionele of particuliere binnenomgeving.
Paolo Lenti zoekt met haar ontwerpen naar de balans tussen esthetische en technologische innovaties.  Strakke vormen en krachtige lijnen vormen de rode draad in haar ontwerpen.
Paola Lenti HOME bestaat uit een range van moderne modulaire sofa’s, banken, chaise longue, fauteuils en tafels.

Prijzen op aanvraag
Noctum is een creatieve ontwerpstudio voor hedendaagse design interieurs met een Italiaans accent. Noctum Interieurconcepten werkt aan de totaalinrichting van particuliere woningen, winkels, kantoren, horeca.
Tevens verzorgen wij turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design, architectonische vormgeving en gebruikersgemak onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code