Top

Paola Lenti Pillar

 • Design italiaanse lounge bank modulaire 6
 • Design italiaanse lounge bank modulaire
 • Design italiaanse lounge bank modulaire 1
 • Design italiaanse lounge bank modulaire 2
 • Design italiaanse lounge bank modulaire 3
 • Design italiaanse lounge bank modulaire 4
 • Design italiaanse lounge bank modulaire 5
0,00
  stuk


PAOLA LENTI PILLAR

Design: V. Carrasco

Fabrikant: Paola Lenti

Modulair zitsysteem bestaande uit een twee- en drie zetels,  sofa en chaise longue elementen . Stalen structuur gelakt in matte kleuren passend bij de stoffen bekleding ; zitting voorzien van elastische banden, voeten met vilten basis
Bekleding verkrijgbaar in een selectie van stoffen in de collectie.
Rugkussens zijn verkrijgbaar in verschillende maten.
De Pillar -serie kan worden aangevuld met een mat houten legplanken gelakt in kleuren die overeenkomen met de structuur . De elementen in de samenstellingen worden samengevoegd met een stalen koppelingssysteem . Het gebruik van losse kussens wordt aanbevolen.

De HOME Collection van Paola Lenti is verkrijgbaar in een variëteit aan zelf ontwikkelde stoffen.  Het gebruik van een rijk scala aan sprekende kleuren geeft de HOME collectie van Paola Lenti de ruimte zich bijzonder goed te lenen voor de hedendaagse architectonisch vormgegeven professionele of particuliere binnenomgeving.
Paolo Lenti zoekt met haar ontwerpen naar de balans tussen esthetische en technologische innovaties.  Strakke vormen en krachtige lijnen vormen de rode draad in haar ontwerpen.
Paola Lenti HOME bestaat uit een range van moderne modulaire sofa’s, banken, chaise longue, fauteuils en tafels.

Prijzen op aanvraag
Noctum is een creatieve ontwerpstudio voor hedendaagse design interieurs met een Italiaans accent. Noctum Interieurconcepten werkt aan de totaalinrichting van particuliere woningen, winkels, kantoren, horeca.
Tevens verzorgen wij turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design, architectonische vormgeving en gebruikersgemak onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code