Top

Paola Lenti Cover

  • Italiaanse design bank paola lenti cover
  • Italiaanse design bank paola lenti cover 3
  • Italiaanse design bank paola lenti cover 4
  • Italiaanse design bank paola lenti cover 5
  • Italiaanse design bank paola lenti cover 6
0,00
  stuk


PAOLA LENTI COVER

Design: V. Carrasco

Fabrikant: Paola Lenti

Moderne modulaire bank voor binnenomgevingen met verstelbare rugleuning .
De serie bestaat uit terminals, centraal, hoek, chaise longue elementen en poefs .
De zichtbare structuur is gemaakt van multilayer gebogen hout. Beschikbaar in zowel een gefineerd uitvoering of geverfd in grigio chiaro , grigio medio of grigio scuro kleur en gelakt in de nieuwe 2013 kleuren is .
Zit- en rugkussens met afneembare hoes zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen en kleuren in de collectie. De eigenaardigheid van de Cover bank ligt in de rugleuningen , die kan worden verhoogd of verlaagd met een simpele handdruk . De serie wordt afgesloten met een bijzettafel gemaakt van MDF, verkrijgbaar in dezelfde afwerking van een houten structuur van de sofa 's .

De HOME Collection van Paola Lenti is verkrijgbaar in een variëteit aan zelf ontwikkelde stoffen.  Het gebruik van een rijk scala aan sprekende kleuren geeft de HOME collectie van Paola Lenti de ruimte zich bijzonder goed te lenen voor de hedendaagse architectonisch vormgegeven professionele of particuliere binnenomgeving.
Paolo Lenti zoekt met haar ontwerpen naar de balans tussen esthetische en technologische innovaties.  Strakke vormen en krachtige lijnen vormen de rode draad in haar ontwerpen.
Paola Lenti HOME bestaat uit een range van moderne modulaire sofa’s, banken, chaise longue, fauteuils en tafels.

Prijzen op aanvraag
Noctum is een creatieve ontwerpstudio voor hedendaagse design interieurs met een Italiaans accent. Noctum Interieurconcepten werkt aan de totaalinrichting van particuliere woningen, winkels, kantoren, horeca.
Tevens verzorgen wij turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design, architectonische vormgeving en gebruikersgemak onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code