Top

Paola Lenti Smile

  • Italaans design stoel fauteuil paola len 4
  • Italaans design stoel fauteuil paola len
  • Italaans design stoel fauteuil paola len 1
  • Italaans design stoel fauteuil paola len 2
  • Italaans design stoel fauteuil paola len 3
0,00
  stuk


PAOLA LENTI SMILE

Design: F. Rota

Fabrikant: Paola Lenti

Design fauteuil met thermogevormd plastic materiaal en vulling gemaakt van stressbestendig koude geïnjecteerd polyurethaan. Vaste hoes in u - dimensionale polyester weefsel ; afneembare bekleding hoes verkrijgbaar in Sailor stof. De Smile serie bevat ook een tweezits bank en een poef
Smile won de miaw , Muuuz International Design Awards 2014 als een van de meest innovatieve producten in 2013

De HOME Collection van Paola Lenti is verkrijgbaar in een variëteit aan zelf ontwikkelde stoffen.  Het gebruik van een rijk scala aan sprekende kleuren geeft de HOME collectie van Paola Lenti de ruimte zich bijzonder goed te lenen voor de hedendaagse architectonisch vormgegeven professionele of particuliere binnenomgeving.
Paolo Lenti zoekt met haar ontwerpen naar de balans tussen esthetische en technologische innovaties.  Strakke vormen en krachtige lijnen vormen de rode draad in haar ontwerpen.
Paola Lenti HOME bestaat uit een range van moderne modulaire sofa’s, banken, chaise longue, fauteuils en tafels.

Prijzen op aanvraag
Noctum is een creatieve ontwerpstudio voor hedendaagse design interieurs met een Italiaans accent. Noctum Interieurconcepten werkt aan de totaalinrichting van particuliere woningen, winkels, kantoren, horeca.
Tevens verzorgen wij turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design, architectonische vormgeving en gebruikersgemak onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code