De glazen schuifdeuren van Rimadesio worden geheel op maat gemaakt en zijn geschikt voor de meest uiteenlopende ruimtes in het huis of de zakelijk omgeving.
Ideaal als ruimteverdeler tussen bijvoorbeeld de woonkamer en keuken maar ook als scheidingswand op kantoren.
Italiaans high-end design waarbij innovatieve technische oplossingen en esthetiek hand in hand gaan.

moderne glazen schuifdeur grijs rookglas rimadesio velaria
Velaria glazen schuifdeur met kader in geborsteld brons en transparant grijs glas
glazen schuifdeur in bruin gelakt glas op maat met gelakt glas rimadesio graphis plus
Graphis Plus brushed lead kader en dubbel 4mm gehard mat gelakt glas, kleur: piombo

Glasafwerkingen

Kiest u voor een glazen schuifdeur compleet uitgevoerd in glas of gaat uw wens uit naar een schuifdeur met verticale profielen?
Rimadesio biedt diverse oplossing aan. Allereerst is er een uitgebreide keus in glasafwerkingen.

Zo is er de keus uit het bronzen, rvs of gouden draadglas. Een gelaagde glasplaat bestaande uit twee bladen van extra helder glas, met tussen de twee glasplaten een metalen net.
De uitstraling is rijkelijk en een mooie aanvulling in het interieur.

minimalistische schuifdeur met aluminium kader en rete bronzo glas
Velaria glazen schuifdeur met rete bronzo glas
rete alumium glas rimadesio
rete inox (RVS) netglas
moderne schuifdeur met rvs net glas
rete aluminium netglas

Naast de grote keuze aan glasafwerkingen en kleuren heeft Rimadesio ook een aantal schuifdeuren in de collectie welke beschouwd kunnen worden als het verlengstuk van het meubilair.
Een goed voorbeeld is de Rimadesio Sail schuifdeurenserie. Verkrijgbaar in verticale gelakt aluminium profielen maar ook in de bijzonder luxe uitvoering met walnotenfineer.

luxe italiaanse schuifdeuren met notenhout en glas plafondhoog voor woonkamer
Sail schuifdeur walnotenfineer met tussen de profielen transparant glas

Enkel gehard of dubbel gelaagd glas voor de schuifdeur

Gehard glas voor glazen schuifdeuren is een glassoort dat door verhitting van 650 ° C wel tot vijf keer sterker is in vergelijking met normaal glas. Dit heeft tot gevolg dat het glas bij een eventuele breuk in kleine stukjes zal verkruimelen, wat aanzienlijk veiliger is dat normaal glas.

Gelaagd glas is dubbel glas waarbij tussen de twee glasplaten een dunne plastic film geplaatst is, transparant en onzichtbaar, het kleeft perfect aan beide glasplaten. Deze plastic film houdt het glas bij een eventuele breuk bij elkaar.

Een schuifdeur in gehard glas is zeer goed toe te passen in zowel particuliere als zakelijke omgevingen.

Innovatieve aluminium railsystemen voor schuifdeuren

Gepatenteerd schuifprofiel in geëxtrudeerd aluminium dusdanig ontworpen om het schuivende geluid van het paneel te verminderen voorzien van een soft motion rem.

Gepatenteerd telescopisch aanpassingsprofiel welke het mogelijk maakt om verschillen in plafondhoogte te compenseren zonder het gebruik van enige vulling.
De railsystemen van Rimadesio hebben in technisch en innovatief opzicht een ware metamorfose ondergaan.

De aanzienlijke verandering in het gelijdingsmechanisme is nu lichter en nauwkeuriger geworden. Een reeks van oplossingen om een totale architectonische integratie te waarborgen.

De innovatie afwerkingsprofielen van de rails zijn verkrijgbaar in dezelfde afwerking als het kader van de schuifdeur of de mogelijkheid deze aan te passen aan de kleur van het plafond.

Rimadesio schuifdeuren prijzen

De design schuifdeuren van Rimadesio worden altijd op maat gemaakt. Naast de afmeting van de panelen wordt de prijs mede bepaald door de afwerking/kleur van het aluminium frame en het type glas.
Zo is er onder meer het glas uit het ecolorsystem. De naam die de exclusieve Rimadesio glascollectie onderscheidt in de glanzende en matte afwerking. Verkrijgbaar in meer dan 70 kleuren.

Of glas met een metalen gaasnet tussen de platen. Door een geavanceerd proces wordt een metaallaag op het weefsel aangebracht, waardoor een karakteristiek effect van semi-transparantie wordt gecreëerd. Dit geeft de schuifdeur een zeer luxueuze uitstraling. Verkrijgbaar o.a. in RVS, goud, messing, aluminium en koper.
Het is mogelijk op voorhand al een prijsopgave op te vragen als u de tekeningen, foto’s etc op de mail zet met de wensen.