Exclusieve Italiaanse maatwerk inloopkasten

Het hebben van kleding en dit ook nog eens op een nette manier organiseren blijft een uitdaging.
Een mooie oplossing hiervoor is een extra kamer, bij voorkeur dicht bij de slaapkamer, die je in een inloopkast kunt veranderen.

Tegenwoordig wordt door de aangepaste en gepersonaliseerde aanvraag de inloopkast steeds groter en groter. Ze zijn geen donkere kleine kamers met deur, ze kunnen echt ruim en prachtig zijn.

De inloopkast biedt alle ruimte om kleding, schoenen en accessoires op te slaan en overzichtelijk te organiseren. En terwijl je erin bent, kun je ook de inloopkast in al zijn stijlvolle beleving zien.

Maak van je inloopkast je eigen high-end boutique !

luxe maatwerk inloopkast italiaans design in hout en aluminium
Rimadesio Zenit inloopkast met bruin aluminium staanders, zwevende ladeblokken en legplanken in coal melamine larch. Achterwanden in marmer.
design inloopkast in wit met glazen schuifdeuren Rimadesio
Rimadesio Abacus inloopkast geheel uitgevoerd in wit in combinatie met aluminium

Een inloopkast van Rimadesio iets voor u?

De luxe inloopkasten van het Italiaanse high-end merk Rimadesio worden geheel op maat gemaakt en zijn een perfecte invulling voor de hedendaagse architectonische binnenomgeving.

Rimadesio biedt vele oplossingen voor de optimale invulling van de inloopkast en werkt uitsluitend met de beste materialen, welke de inloopkasten een rijkelijke uitstraling en gevoel van luxe laten ervaren.

De ideale inloopkast is een overzichtelijke plek om je kleding, schoenen en handtassen met zorg op te bergen en te etaleren.

Wilt u een enkele wand afgesloten met kamerhoge schuifdeuren of is er een aparte kamer beschikbaar welke in zijn geheel als inloopkast fungeert, de inloopkastencollectie van Rimadesio biedt de mogelijkheid hier invulling aan te geven.

maatwerk inloopkast interieurbouw afgewerkt in hout met ladeblokken en leder
Rimadesio Dress Bold inloopkast op maat. Piombo kleur gelakt structuur. Achterwanden, vloerbase, legplanken en (zwevende) kastblokken in grey oak melamine. Uittrekbare lades, organizers en broekhangers in leder met frontpanelen in mat gelakt glas.

Kastindeling inloopkasten

De lederen accessoires in eco leder zijn de meest recente aanvulling in de collectie.

De modulaire systemen en hun accessoires zijn een integraal onderdeel van de doorlopende update van de collectie inloopkasten van Rimadesio. De uitrekplanken voor de Cover kast, Cover freestanding en Zenit inloopkast kunnen nu uitgerust worden met een nieuwe reeks op maat gemaakte organizers in walnoot, om te vullen of te combineren met accessoires in argilla of castoro ecologisch leer.

Het doel is om zeer klantgerichte oplossingen te bieden om horloges, ringen, riemen en andere kleine items op een fraaie manier op te bergen.

Voorbeeld indeling organizer in walnoot en leder.
moderne inloopkasten met lederen lades rimadesio zenit italiaans design
Grote en smalle lederen uittreklade met een bruin aluminium frame. stropdassenlade en legplanken in gefineerd hout Rimadesio accessoires inloopkast
houten ladenblok voor inloopkast rimadesio italiaans design
detail van het zwevende ladeblok met een bruine aluminium greep. De interne samenstelling van de lade is in grijs melamine in combinatie met een lederen afwerking.
uittrekbare legplank inloopkast rimadesio abacus
Uittrekbare lederen legplank met organizer en grote diepe uittrekbare lederen bak met glazen front, abacus inloopkast
schoenenlegplank voor inloopkast rimadesio dress bold
Schoenenrek afgewerkt in leder met afgewerkte aluminium profielen.

De inloopkasten op maat kunnen uitgevoerd worden met achterpanelen in hout, glas of stoffen bekleding.

inloopkast op maat achterwand in hout rimadesio dress bold
Achterwand in melamine coal larch
inloopkast om maat stoffen achterwand rimadesio dress bold
Achterwand in 018 tobacco stof
inloopkast op maat met glazen achterwand rimadesio dress bold
Achterwand in gelakt glas. Kleur optioneel

Open inloopkast en goed idee?

Dat verschilt per situatie. Indien de mogelijkheid bestaat de inloopkast af te sluiten met bijvoorbeeld een van de schuif- of draaideuren uit de collectie van Rimadesio dan is dat zeker een optie.

Maar als je een situatie hebt waarin de inloopkasten in direct contact staan met de slaapkamer of badkamer dan is de overweging te kiezen voor een kastensysteem met deuren uit de Cover collectie. Deze is zowel verkrijgbaar als wandmodel en vrijstaand.

vrijstaande glazen garderobekast op maat rimadesio cover
Rimadesio Cover freestanding met lederen uittrekbare lades, glazen legplanken. Glaspanelen in 63 grigio transparant glas.

Rimadesio inloopkasten prijzen

De inloopkasten van Rimadesio worden altijd op maat gemaakt. Naast de afmeting van de panelen wordt de prijs mede bepaald door de afwerking/kleur van het aluminium frame en het type glas.
Zo is er onder meer het glas uit het ecolorsystem. De naam die de exclusieve Rimadesio glascollectie onderscheidt in de glanzende en matte afwerking. Verkrijgbaar in meer dan 70 kleuren.

Of glas met een metalen gaasnet tussen de platen. Door een geavanceerd proces wordt een metaallaag op het weefsel aangebracht, waardoor een karakteristiek effect van semi-transparantie wordt gecreëerd. Dit geeft de deur een zeer luxueuze uitstraling. Verkrijgbaar o.a. in RVS, goud, messing, aluminium en koper.
Het is mogelijk op voorhand al een prijsopgave op te vragen als u de tekeningen, foto’s etc op de mail zet met de wensen.