De kozijnloze binnendeur is visueel gezien een prachtige invulling voor de woon- of werkomgeving. Strak afgewerkt in de wand; constructief en duurzaamheid zijn de keywords voor dit type deur.
De complete integratie van deur en wand straalt zowel luxe als minimalisme uit.

design italiaanse binnendeur voor slaapkamer met goudkleurig glas op maat gemaakt
Rimadesio Zen kamerhoge binnendeur op maat in rete bronzo glas

Kozijnloze schuifdeuren in de wand

Naast de draaideuren is het ook mogelijk een kozijnloze schuifdeur toe te passen. Ook in dit geval perfect voor een minimalistisch interieur zonder de functionaliteit van de schuifdeur op te geven.

De Rimadesio pocket schuifdeursystemen zorgen voor een fraaie integratie van het schuivende paneel in de wand, waardoor innovatie en design samenkomen.

Ideaal voor degene die van het minimalistische interieur ontwerpen houden. 

dubbele schuifdeur in de wand met onzichtbaar kozijn
Rimadesio Zen glazen schuifdeuren in de wand

Kozijnloze deuren prijzen

De kozijnloze deuren worden altijd op maat gemaakt. Naast de afmeting van de panelen wordt de prijs mede bepaald door de afwerking/kleur van het aluminium frame en het type glas.
Zo is er onder meer het glas uit het ecolorsystem. De naam die de exclusieve Rimadesio glascollectie onderscheidt in de glanzende en matte afwerking. Verkrijgbaar in meer dan 70 kleuren.

Of glas met een metalen gaasnet tussen de platen. Door een geavanceerd proces wordt een metaallaag op het weefsel aangebracht, waardoor een karakteristiek effect van semi-transparantie wordt gecreëerd. Dit geeft de deur een zeer luxueuze uitstraling. Verkrijgbaar o.a. in RVS, goud, messing, aluminium en koper.
Het is mogelijk op voorhand al een prijsopgave op te vragen als u de tekeningen, foto’s etc op de mail zet met de wensen.

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst dan kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Wij werken op afspraak of komen langs op locatie.