Top

INTERIEURARCHITECTUUR

Italiaans high-end interieurdesign


Noctum Projecten is een veelzijdige en allround ontwerpstudio voor hedendaagse Italiaanse high-end interieurs.
Wij hebben een verregaande specialisme in het technische merk Rimadesio met name de deur- en kastsystemen. 

Noctum werkt aan de turn-key totaalinrichting van woningen, winkels,  kantoren, horeca etc. Tevens verzorgen wij ook de uitvoering van ontwerpen en inrichtingen van particuliere en zakelijke buitenruimtes.

Merken


Naast het Italiaanse merk Rimadesio werken wij veelvuldig met de merken Agape en Boffi voor de inrichting van de badkamers.
Paola lenti, B&B Italia, Molteni, Minotti en Porro passen wij toe in de living area. Alles op elkaar afgestemd voor een unieke ervaring op maat.
De wellness is voor ons Effegibi. Luxe en weldaad. Hammams en complete sauna's uitgevoerd naar wens van de gebruiker.
Natuursteen is een materiaal waar wij graag mee werken en een uitstekende expertise in hebben. Wij kunnen u zeldzame en luxe steensoorten aanbieden voor een betoverende uitstraling van uw leefruimte.

Onze studio


Onze studio is geen doorsnee interieurwinkel met allerlei opstellingen, maar een minimalistische variant, zodat wij ons ook nog kunnen overgeven aan onze andere passie: De Kunst.
Als maecenas wordt onze studio op gezette tijden omgetoverd tot galerie en bieden wij jong talent, uit diverse kunstdisciplines, de mogelijkheid hun werken te presenteren. 
Wij zijn een vast onderdeel van het Witte de Withfestival. 
 
Als u geïnspireerd bent geraakt door onze aanpak nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek waarin wij de diverse mogelijkheden met u kunnen bespreken. 

Wij bieden tevens de mogelijkheid op locatie langs te komen.

Tel: 010 - 2233820 of mail naar info@noctum.nl
@