Top

Moderne interieurarchitect rotterdamExclusieve Italiaanse interieurvormgeving


Noctum Projecten is een veelzijdige en allround ontwerpstudio voor hedendaagse Italiaanse high-end interieurs.

Onze studio is erop gericht om doordachte interieuroplossingen voor het interieur te creëren en tegelijk Rimadesio's uitgebreide en complete selectie van opties te benadrukken. Deuren, schuifdeuren, huiskamersystemen, inloopkasten en complementen: voor elk designthema in de hedendaagse woning kan een oplossing gevonden worden, die wordt gekenmerkt door de hoogste technische en esthetische kwaliteit.


Noctum werkt aan de turn-key totaalinrichting van winkels, kantoren, horeca etc.

Voor de buiteninrichting, van Italiaanse buitenmeubels tot terrasoverkappingen, kunt u terecht bij het zusje van Noctum : Subsolo Outdoor Vormgevers.

Merken


Naast het Italiaanse merk Rimadesio werken wij veelvuldig met de merken Agape en Boffi voor de inrichting van de Italiaanse badkamer.
Paola lenti, B&B Italia, Minotti, Molteni en Porro passen wij toe in de living area. Alles op elkaar afgestemd voor een unieke ervaring op maat.

De wellness is voor ons Effegibi. Luxe en weldaad. Hammams en complete sauna's uitgevoerd naar wens van de gebruiker.

Natuursteen is een materiaal waar wij graag mee werken en een uitstekende expertise in hebben. Wij kunnen u zeldzame en luxe soorten aanbieden voor een betoverende uitstraling van uw leefruimte.

Onze studio


Onze studio is geen doorsnee interieurwinkel met allerlei opstellingen, maar een minimalistische variant, zodat wij ons ook nog kunnen overgeven aan onze andere passie: De Kunst.
Als maecenas wordt onze studio op gezette tijden omgetoverd tot galerie en bieden wij jong talent, uit diverse kunstdisciplines, de mogelijkheid hun werken te presenteren. 
Wij zijn een vast onderdeel van het Witte de Withfestival. 
 
Als u geïnspireerd bent geraakt door onze aanpak nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek waarin wij de diverse mogelijkheden met u kunnen bespreken. 

Wij bieden tevens de mogelijkheid op locatie langs te komen.

Tel: 010 - 2233820 of mail naar info@noctum.nl
@