Top

GlasItalia Aladin Pocket Mono

  • Design pocket schuifdeur glass italia al
  • Design pocket schuifdeur glass italia al 1
  • Design pocket schuifdeur glass italia al 2
  • Design pocket schuifdeur glass italia al 3
  • Design pocket schuifdeur glass italia al 4
  • Design pocket schuifdeur glass italia al 5
0,00
  stuk


GlasItalia Aladin Pocket Mono

De Aladin Pocket Mono panelen en de Aladin Pocket Duo panelen zijn op maat gemaakt en kunnen worden geïntegreerd in de meest gangbare systemen van frameloze schuifdeuren pocket deuren zoals Scrigno Essential® en de Eclisse® syntese Line.

De Aladin Pocket Mono panelen glas zijn aangebracht op één zijde van het frame zodat één zijde een verzonken oppervlak en het andere gekort op het aluminium frame . Het glas , verkrijgbaar in diverse uitvoeringen , kan monolithisch gehard 6 mm als één geheel of gelamineerd 3 + 3 mm . Al het glas is gecertificeerd volgens de veiligheidsvoorschriften ANSI Z97.1 en UNI EN12150 . De twee versies met enkele of dubbele deur kan geleverd worden met of zonder slot . Subframes voor gipsplaten of bakstenen muren kunnen worden geimplementeerd op aanvraag . 
Design Piero Lissoni

Noctum Projecten presenteert de collectie van GlasItalia
GLAS ITALIA biedt een uitstekende selectie van hedendaagse glazen meubels en deuren voor de slaapkamer, eetkamer of woonkamer . Glas Italia is de grootste fabrikant van glazen meubels van Italië. Opgericht door de familie Arosio in Italië is Glas Italia gebaseerd op de Italiaanse glas vakmanschap en de nauwe samenwerking met toonaangevende ontwerpers waaronder Ettore Sottsass en Piero Lissoni . Ontdek het beste in de Italiaanse glazen design meubels met Glas Italia stijlvolle deuren, tafels , spiegels en legplanken.

Voor technisch vragen en ondersteuning alsmede prijzen kunt u contact opnemen met onze studio info@noctum.nl of bel direct met 010 2233820

Wij werken op afspraak.
Tevens bieden wij de mogelijkheid om vrijblijvend op locatie langs te komen voor technisch/bouwkundig advies en inmeten.


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code